Hogyan ujjazzam és nyaljak ugy hogy nagyon jó legyen neki?
Már több mint 8 honapja vagyunk együtt. Végre sikerült levetkőznie a gátlásait és azt mondtam neki hogy ne feküdjünk le rögtön előtte inkább próbálkozzunk egyébb dolgokkal utána jobb lesz.még tartok kicsit mert ő szűz én meg még nem voltam szűzzel. A nyalással igazán nincs nagy gond az megy. A nagyobb baj az az h nagyon szűk a hüvelye még. 2 ujjal be se férek(pedig nincs vastag ujjam). Azt szeretném megtudni hogyan ujjazhatnám ugy hogy kevésbé fájjon neki és élvezze. Ezen felül hogyan érhetnénk el h táguljon mert így nem férek majd bele egykönnyen és azt hiszem így borzalmasan fájdalmas lenne neki az első, én pedig azt szeretném hogy minden pillanatát élvezze. Kicsit hosszú lett de remélem tudtok jo választ adni. köszi szépen.
L/16 F/18
Vannak még ilyen lányok,ahogy én is,hogy ilyen problémával küzdenek?
Én úgy vesztettem el a szüzességem,hogy nagyon hosszú előjáték volt,minimum 10 percig csak nyalt,majd nagyon óvatosan dugta be az ujját,óvatosan mozgatta csak bennem,és nyalt is közben folyamatosan...majd rá pár percre óvatosan a második ujját is berakta,eközben is folyamatosan nyalt,majd fájdalommal igaz de rá vagy fél órára bement a harmadik ujja is,és nyalt közben...azt tudom neked tanácsolni hogy legyél türelmes,és nagyon óvatos,és ha fáj is picit,bírja ki a lányka,minden percét úgysem fogja élvezni! Amikor már belé akarsz hatolni,szerintem ne úgy csináld,hogyha már pár centi nagynehezen bentvan,erővel tövig nyomod a farkad,az úgy nagyon fájdalmas,és biztosan vérezne is! Én nem véreztem,és tudod hogy csinálta a pasim? Óvatosan,nagyon piciket ment belém,kérdezgette hogy fáj e,és ha fájt,megállt kicsit,bár egész végig fájt,de végül tövig bement,ilyen 10-15 perces szenvedéssel,és még nem is véreztem! nem volt az elsp pár perc olyan jó érzés,de mikor kutya pózban berakta hátulról,éreztem hogy feszül,meg fáj,de kis idő múlva már jól éreztem magam:) remélem segítettem !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!