Ujjazás, ki nyálazzon, ö v én? :D ha ö nyálazz akkor 2ujjam nyálazza be vagy én nyaljak elötte? +1kérdés:s
Figyelt kérdés
Sziasztok!
a barátnőmmel mostanában lesz az első, és én még szűz vagyok, de ő már tapasztalt,és arra gondoltam hogy rá bizom magam mert szerintem ez a legjobb amit tehetek.:S
fontos lenne a komoly válasz, elöre is köszönöm.
2010. jún. 24. 01:29
1/8 anonim válasza:
nyálazd meg a pináját.. nyald közbe mint egy mézescsuprot, aztán ujjazhatod.:D
2/8 anonim válasza:
Vagy bekapja az ujjaidat és megnyálazza, ami nagyon izgató tud lenni, de szerintem saját magadnak ne nyalogasd, de am. ujjazáshoz nem igazán kell nyálazni, ha a csaj elég nedves, de vehetnél síkosítót és ezzel minden megoldódna.
A szexnél azért ne várd el, hogy minden ő csináljon, az előjátékban Te is tevékenyen részt vehetsz, de azért gondolom majd irányítani fog valamennyire, már ha szükséges.
23N
3/8 anonim válasza:
Nálunk általában 1 ujjal csinálja a barátom, nekem jobb úgy. Én jobban szeretem, ha előtte nyalás van, és közben dugja be később az ujját. Ha ott lenn van a keze, akkor Ő szokta benyálazni (ez a gyakoribb), de ha pl. a mellemet markolássza közben, akkor néha az én számhoz tolja oda az ujját, nekem azzal sincs semmi gondom, ha én nyálazom be :) És szerintem azért ne bízd rá magad teljesen, mégiscsak férfiból vagy, attól még, hogy az az első, Te is irányíthatsz ;) Vetkőzd le a gátlásaid, és élvezd, amit csinálsz ;) Sok sikert! :) 19/L
4/8 anonim válasza:
nyalj, ujjazz, farkalj és a végén a finálé!
HEADSHOT!!!!!
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:D
Nem teljesen biznám rá magam:D
headshot XD
2010. jún. 24. 16:41
7/8 anonim válasza:
Szerintem kezdj csokolozásal aztán minden újazás és nyalás nélkül,ha még szűz vagy akkor elég ennyi.Majd rá értek be vadulni.
8/8 anonim válasza:
ha rám hallgatsz, kérd meg anyád, nyálazzon ő! Remélem sokat segitettem!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!