Hogyan vesztetted el a szüzességed? Nemet és kort is írjatok!
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 22:01
21/25 anonim válasza:
17 évesen a mostani barátommal, 2 hónap után, nem bántam meg de nagyon fájt:( L/17
22/25 anonim válasza:
Idén, párommal. Nem fájt, élveztem! :D Nekem jó volt.
15L
23/25 anonim válasza:
2010 jun. 25.én délután, 6 hónap után. olyan gyors volt a dolog h észre se vettem h betette :O szóval..... nem élveztem... persze utána kielégitett más módon, de am. nem bántam meg mert nagyon szeretem
14/L
24/25 anonim válasza:
elég nehézkesen,körül 2 órás volt az egyűtlét és nem tudtam elmenni.Pasi vok,és 15 évesen.(mellesleg a csaj a legjobb volt.(:
25/25 anonim válasza:
Én 20 éve,és az első szerelmemmel.Azóta 2 férfi volt az életemben.a Nagylányom apja,és a kisgyerekeim apja,akivel jelenleg is vagyok.
Igazából nem hagyott bennem mély nyomot,inkább a volt férjem. :)
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!