Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan vesztetted el a szüzess...

Hogyan vesztetted el a szüzességed? Nemet és kort is írjatok!

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 22:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
16 éves voltam,8hónapja jártunk,és jó szar volt:D
2010. júl. 6. 23:15
 12/25 Szindus ***** válasza:
100%
Én 16 évesen vesztettem el a mostani barátommal, és szörnyen fájt. Többre nem igazán emlékszem.
2010. júl. 6. 23:15
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Büdös ku*vák vagytok hogy ilyen fiatalon keféltek mindenkivel össze vissza.
2010. júl. 6. 23:21
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Te meg egy lúzer,akinek még nem volt nője soha.Vajon miért??? :-D
2010. júl. 6. 23:24
 15/25 anonim ***** válasza:
35%
egyik reggel amikor felébredtem arra lettem figyelmes hogy a kutya nyalogatja a zacsim, mondom hát jó... legyen felkeltem és jól meghágtam, jó volt, ekkor voltam 3 éves azóta is szukákkal járok 33/f
2010. júl. 6. 23:28
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

14 voltam, pocsék volt. azt nem bántam meg, hogy elvesztettem, csak azt, hogy kivel. no mindegy, mostani barátom egy istennn :D:D:D

15/L

2010. júl. 6. 23:34
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

hetfo reggel volt. a detoxban ebredtem. iszonyatosan fajt mindenem. kedden felhivott baratnom h megkoszonje a csodalatos szombat estet, a vasarnap reggelt es estet. harom kozul valamelyiken vesztettem el. en persze nem emlekeztem ra, most se. arra se h miert masztam ra a hugara meg a baratnoire es a kutyara. a kutyat tenyleg nem ertem...na mindegy, nem derult ki pontosan h gruppen is volt-e, mert mindenki reszeg volt.

de lehet h csak a fuves cigitol haluztunk...

olyan ez nekem mint Ozzie Osbornnak a 80as evek...

2010. júl. 6. 23:37
 18/25 anonim ***** válasza:

nemértem, hogy miért leoltani azt aki 14 vessen vesztette el de aki 15 évesen azt már nem oktatjátok ugy ki.

régen is nem egy nem kettö ilyen volt, csak nem bezséltek rola.

ésha szerelemböl tette akor miért ne? ha neki igy jó.

2010. júl. 7. 00:32
 19/25 anonim válasza:

14és fél évesen vesztettem el. most 18 vagyok.

úgy vesztettem el hogy megdugtak :D nem volt jó. igazából a harmadik pasimnál véreztem be, szóval ha azt nézzük akkor vesztettem el a szüzességem azaz egy éve :D de hát előbb volt bennem f*sz o.O szal jam..

2010. júl. 7. 14:17
 20/25 anonim válasza:
amúgy én se bántam meg hogy elvesztettem, csak azt hogy kivel :D nagyon tréééé a csávó
2010. júl. 7. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!