Hogyan vesztetted el a szüzességed? Nemet és kort is írjatok!
14 voltam, pocsék volt. azt nem bántam meg, hogy elvesztettem, csak azt, hogy kivel. no mindegy, mostani barátom egy istennn :D:D:D
15/L
hetfo reggel volt. a detoxban ebredtem. iszonyatosan fajt mindenem. kedden felhivott baratnom h megkoszonje a csodalatos szombat estet, a vasarnap reggelt es estet. harom kozul valamelyiken vesztettem el. en persze nem emlekeztem ra, most se. arra se h miert masztam ra a hugara meg a baratnoire es a kutyara. a kutyat tenyleg nem ertem...na mindegy, nem derult ki pontosan h gruppen is volt-e, mert mindenki reszeg volt.
de lehet h csak a fuves cigitol haluztunk...
olyan ez nekem mint Ozzie Osbornnak a 80as evek...
nemértem, hogy miért leoltani azt aki 14 vessen vesztette el de aki 15 évesen azt már nem oktatjátok ugy ki.
régen is nem egy nem kettö ilyen volt, csak nem bezséltek rola.
ésha szerelemböl tette akor miért ne? ha neki igy jó.
14és fél évesen vesztettem el. most 18 vagyok.
úgy vesztettem el hogy megdugtak :D nem volt jó. igazából a harmadik pasimnál véreztem be, szóval ha azt nézzük akkor vesztettem el a szüzességem azaz egy éve :D de hát előbb volt bennem f*sz o.O szal jam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!