21 éves érett nőnek miért fájhat, ha ujjal izgatják?
Ő maga sem tudja bedugni az ujját,az is fáj neki?Mert ha igen,és nem lehet semmit bedugni,az lehet vaginizmus.
Vagy pedig csak nagyon izgul,azért nem sikerül.
Ha igazán akarja,és már sokszor próbálkoztatok sikertelenül,akkor ideje orvoshoz fordulni a problémával.
Van egy ilyen ismerősöm. Ma már 2 gyereke van - úgyhogy lehet segíteni a problémán. Ugyanez volt vele.
Valószínűleg a félelem miatt van így. Vidd orvoshoz. A szűzhártyát át is lehet vágni: fájdalom nélküli és hatásos megoldás.
Az előzőkhöz annyit tennék hozzá, hogy a problémához semmi köze annak, hogy biszex. Én is az vagyok, és nem volt ilyen problémám.
Szerintem a "bebeszélés" sem idéz elő ilyet. A gyengéd ujjazás különben sen szokott fájni, max. az első aktus.
Próbáld azt, hogy érzékletes nyalás közben nem dugod be az ujjad, csak a hüvelybemenetet izgatod nagyon finoman. Egy idő után, amikor már majd' megőrül a csaj az izgatottságtól, csak félcentinként (!!!) de lehet próbálkozni a beljebb jutással.
Ha nem oldódik meg a probléma, akkor ez vaginizmus lesz - személyes tapasztalatom nincs erről, csak hallottam róla - de én úgy tudom, az pszichológusi, és nem nőgyógyászati kezelést igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!