Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 21 éves érett nőnek miért...

21 éves érett nőnek miért fájhat, ha ujjal izgatják?

Figyelt kérdés
Már 3 hónapja ismerem és jó lenne vele már szeretkezni. Eddig csak orális szexig jutottunk. Kiderült róla h szűz. Alig hogy bedugom neki az ujjam, már fáj neki. pedig hosszasan felizgatom. Nem akartam neki fájdalmat okozni. Pedig nedves rendesen. Éreztem ahogy a hüvely izomzata összehúzódik. Lehet h nem fektetve kéne? Mi lehet a baj? Az is közre játszik hogy biszex? Vagy az hogy a barátnői bebeszélték neki h fájni fog, és ezért?
2008. nov. 11. 17:55
 1/8 anonim válasza:
80%
Azért, mert szűz, és bár a nők nem egyformák azon a területen se, van, akinek egyáltalán nem fáj semmi, van, akinek igen, mert "alkatilag" (?) olyan, hogy ott szűkebb a hely. Idővel tágul, és nem fog fájni (bár olvastam olyanról is, hogy akad, akinek mindig fáj, mert nem tud ott megfelelően tágulni, olyankor nőgyógyászhoz szoktak fordulni, de ha még szűz, akkor ez nem biztos, hogy végleges probléma marad).
2008. nov. 11. 18:03
 2/8 anonim válasza:

Ő maga sem tudja bedugni az ujját,az is fáj neki?Mert ha igen,és nem lehet semmit bedugni,az lehet vaginizmus.

Vagy pedig csak nagyon izgul,azért nem sikerül.

Ha igazán akarja,és már sokszor próbálkoztatok sikertelenül,akkor ideje orvoshoz fordulni a problémával.

2008. nov. 11. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Van egy ilyen ismerősöm. Ma már 2 gyereke van - úgyhogy lehet segíteni a problémán. Ugyanez volt vele.

Valószínűleg a félelem miatt van így. Vidd orvoshoz. A szűzhártyát át is lehet vágni: fájdalom nélküli és hatásos megoldás.

4/8 anonim válasza:
Szia! Sokszor ennek lelki okai vannak.. Például én egyszerüen imádom a barátomat, már teljesen megbízok benne,de mégse mindig kellemes (bármiféle behatolás:))... Szerintem ha a lány családjában tabu téma volt a szex,és nem volt kivel ilyenekről beszélgetnie,ez is okozhatja. Meg ugyebár szűz. Ez sok mindent megmagyaráz.Lehet hogy nem érzi még az idejét annak,hogy neked adja az ártatlanságát. Lehet az előző fiúkkal is így volt...Persze lehet ezt itt magyarázni,te attól még szétfeszülsz a vágytól hogy a tiéd lehessen,igaz? :D A lényeg hogy ne rohand le, esetleg kérdezd meg tőle nyíltan hogy van-e valami amitöl fél, és ha van,akkor nyugtasd meg hogy butaság :) Hajrá,és vigyázz a barátnődre! :)
 5/8 anonim ***** válasza:

Az előzőkhöz annyit tennék hozzá, hogy a problémához semmi köze annak, hogy biszex. Én is az vagyok, és nem volt ilyen problémám.

Szerintem a "bebeszélés" sem idéz elő ilyet. A gyengéd ujjazás különben sen szokott fájni, max. az első aktus.

Próbáld azt, hogy érzékletes nyalás közben nem dugod be az ujjad, csak a hüvelybemenetet izgatod nagyon finoman. Egy idő után, amikor már majd' megőrül a csaj az izgatottságtól, csak félcentinként (!!!) de lehet próbálkozni a beljebb jutással.

Ha nem oldódik meg a probléma, akkor ez vaginizmus lesz - személyes tapasztalatom nincs erről, csak hallottam róla - de én úgy tudom, az pszichológusi, és nem nőgyógyászati kezelést igényel.

2008. nov. 11. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:
próbáld meg a péniszeddel, hátha azt jobban szereti. ki tudja!?
2008. nov. 11. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ha az ujjat se bírja, a pénisz még kevésbé fog neki bemenni. Gondolom nem az a cél, hogy fájdalmat okozz neki. Türelem, türelem.
2008. nov. 12. 11:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam,az is fájt,ha egy ujját belém dugta a barátom,pedig kellően nedves voltam,+még síkosítót is használtunk. Ez azért volt,mert nem tudtam magam elengedni,szerintem.Mára már rendszeresen szeretkezünk és nagyon nagyon élvezem,pedig a pénisze jóval vastagabb az ujjánál. Szóval nem kell rögtön rémeket látni,hogy ez biztos vaginizmus, nyilván csak izgul a lány,ez idővel még oldódni fog.3 hónap még nem olyan hosszú idő.Mi sokkal többet pettingeltünk, amíg összejött az első, de megérte :) Az már szinte nem is fájt,csak éppen hogy egy ici-picit. Szóval kitartás,türelem! Szerintem még neki is elkéne egy kis petting, ujjazás előtt izgasd sokat a csiklóját és mindenhol máshol is, és ha már nagyon felizgult,csak akkor dugd be neki az ujjad .
2008. nov. 12. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!