Feltétlenül fáj az első? és kb. meddig fájhat?
Figyelt kérdés
16/L.
köszönöm a válaszaitokat(:
2011. szept. 24. 20:26
1/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül fáj, van aki meg sem érzi. A vérzés sem biztos... olyan sokáig nem szóval ha fáj is mikor átszakítja a szűzhártyád utána mikor belelendültök már nem fog fájni.
3/9 anonim válasza:
Ennyit ért ez az unalmas kérdés, 1 választ!
4/9 anonim válasza:
Nekem fájt,addig,míg elvette,de nem vérzett.Felejthető,ha nem erőszakkal megy a dolog.
5/9 anonim válasza:
Valakinek fáj, valakinek nem. Nekem pl. egyáltalán nem fájt. (:
6/9 anonim válasza:
Ez a kérdés minden másnap megjelenik a falon!
Nézd meg a korábbi válaszokat!
7/9 anonim válasza:
Te hol élsz. Nem azt akarod tudni ,hogy fáj e mert azt már tudod (biztos már probágattad magadnak). Azt akarod ,hogy bíztassunk. Miért(?),hogy életed első nagy csalodásáért másokat hibáztass ha rosszul sül el a dolog. Ez a te döntésed kell, hogy legyen ha buta vagy akkor majd más fog dönteni hejetted. Mint amikor a kutyát irányitja a gazdi.
8/9 anonim válasza:
Mindenki azt kapj amit megérdemel. Addig fáj amig megérdemled ,hogy fájjon.
9/9 anonim válasza:
ez egyén függő.van h fáj és van h nem.lehet h vérzik lehet h nem,vérzés lehet párnapos is ahogy a fájás is.nekem 3 napig vérzett és 2 napig fájt,de felejthető érzés,annál lesz fájdalmasabb dolog is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!