Miert nm jott meg meg a menszem?
Figyelt kérdés
penteken kellet volna megjon de mar 2 napja kesik?miert?nm vagyok beteg,felfazva.legyszi segitsetek2010. júl. 4. 14:34
2/4 anonim válasza:
1:Terhes vagy
2:Egyszerűen késik.AZ én barátnőmnek például akkor késett a menzesze amikor nem szedte tovább a fogamzás gátlót.Legalább 2 hónapig késett a menzesze,valami hormonális probléma volt vagy valami vérrög eltömített ott valamit nem tudom de az orvos adott neki valamiylen gyógyszert,azt szednie kellett és utánna megint megjött.Vegyél terhességi tesztet vagy menj el orvoshoz,de két nap az nem olyan nagy eltolódás két hónaphoz képest
3/4 anonim válasza:
Hát vagy terhes vagy, vagy csak simán késik.Nekem szokott ha idegesebb vagyok valami miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!