Miért nem akarja még?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 14 hónapja vagyunk de sajna még nem történt meg a "dolog".Mindketten szüzek vagyunk.Ő 16 én 20.Eddig azért vártam mert olyan valakivel akartam akit tényleg szeretek,de most h. egyetemista vagyok nehéz ,h. ő nem akarja,én meg nem akarom megcsalni viszont annyiszor kisértésbe esek.Elhagyni nem akarom mert szeretem de én már nagyon vágyom rá h. megtörténjen.Szerintetek mit csinaljak?2011. nov. 4. 00:21
1/22 anonim válasza:
14 hónap? Te aztán kitartó vagy. Ülj le vele és mond el neki, hogy te már nagyon vársz rá és kérdezd meg miért nem akarja, fél vagy mi az oka. Aztán old meg a problémát.
2/22 anonim válasza:
14 hónapig semmi? Gratulálok a türelmedhez, de én már két hónap után kirúgtam volna a francba, ha szűz, ha nem. Azért mégis csak túlzás ennyi ideig váratni valakit, akit állítólag szeretnek.
3/22 A kérdező kommentje:
már többször is dumáltuk de ő azt mondja h. még várjak vele még 2 évet
2011. nov. 4. 00:25
4/22 anonim válasza:
Még 2 évet? Hát... Neked kell kitalálnod, hogy szereted-e annyira, hogy ezt megtedd neki. Én fix, hogy nem bírnám.
5/22 Chupachups válasza:
Ezek szerint komoly a csaj..ki akarja varni a 18 at, szerintem mar ha ennyit vartal ra es tenyleg szereted meg kibirsz par honapot, ugyis beadja majd a derekat:)
6/22 anonim válasza:
Rendes tőled,hogy vársz rá:)csak "magát a szexet" nem akarja vagy mást sem enged?mert másképp is kielégíthetne nem kell ahhoz feladni az elveit..
7/22 A kérdező kommentje:
tapizás megyen,meg néha orál,de csak ő nekem.
2011. nov. 4. 00:42
8/22 JANIkettőezer válasza:
Ismerem a helyzetet. Csak épp én 16, Ő 14... Ő sem akarja 18 előtt... sőt... házasság előtt nem (ráadásul vágyik rá, csak ilyen elvei vannak), és nem tudom, hogy így mi lesz, mert én imádom, de ez azért túlzás...
Most inkább figyelem a válaszokat.
9/22 A kérdező kommentje:
jah és előtem még mindig szégylős öltözködni
2011. nov. 4. 00:43
10/22 anonim válasza:
ezért nem kell 20 évesen 16 évessel összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!