Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valaki úgy dönt, hogy csak házasság után veszíti el a szüzességét?

Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 09:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Tegyük fel h együtt vagytok 2 évig és 4 év után házasodtok össze. 3év után sem fekszel le vele, mert félsz h csak a szex kell neki? Nekem az a véleményem, h ha szeretitek egymást akkor ez fel sem merül, mert bíztok egymásban. A másik pedig az, h a szex igen is fontos egy kapcsolatban. Nem a legfontosabb, de befolyásolhatja a kapcsolatot. Miért mondod, h nincs igényed a szexre, amikor nem is tudod milyen? Ne mondd, h nem kívánod a párodat, és nem tennéd meg vele szívesen. Hidd el nekem ha egyszer kipróbálod akkor rá fogsz jönni h ez nem egy olyan dolog amit csak úgy abba lehet hagyni. Már pedig ha nem jó vele a szex, abból komolyabb gondok is lehetnek. Sok stressz kialakulhat ez miatt stb... Az pedig, h szeretitek egymást még 1átalán, a legkevésbé sem jelenti azt, h a szex jó lesz. V h ugyanazok lesznek az igényeitek. Persze a szexben is lehet kompromisszumokat kötni, de igenis rámehet akár egy házasságra is. Gondold el, h férjek hagyják el a feleségüket csak azért mert tegyük fel bent voltak szülésnél és egyszerűen megszűnt a szexuális közeledés akár a férfi akár a nő részéről. Pedig szerintem egy gyereknél szebb dolog nincs egy kapcsoltban, ráadásul nagy dolog. Egy gyerek igenis felelősség és elkötelezettség de mégis kapcsolatok mennek tönkre még ígyis a szex miatt. Tehát döntő fontosságú lehet a dolog. Nem akarom h úgy tűnjön h nekem egy kapcsolat csak a szex körül forog, mert eléggé úgy fogalmaztam. Persze el lehet menni sétálni, moziba, vacsorázni v csak egyszerűen leülni beszélgetni a férjeddel, barátoddal és lehet egy kapcsolat csodálatos. De ha a szex nem jó akkor máris ott a bukkanó a kapcsolatban. Lehet h rövid távon nem is zavar annyira és elfogadod, de hosszú távon problémát jelenthet.

Bocsánat a regényért, de ez az én álláspontom. Nem állt szándékomban kioktatni, ettől még gondolom nem változtattam meg a véleményed.

2010. júl. 3. 17:36
 22/28 A kérdező kommentje:
Az utolsónak üzenem h semmi baj nincs ebből azért mert elmondta a véleményét, sőt ezt vártam, és gondoltam is hogy a legtöbb ember ezt fogja gondolni.Valóban kívánjuk egymást, nem is mondom hogy nem, Csak a házasság pl. az egyik bizonyíték arra, hogy VALÓBAN szeret.(Mondjuk én azt kétlem h észre lehet venni ha valaki nem szeret, de ezt inkább haggyuk)És én is biztos szeretnék lenni abban, hogy csak azzal az egyetlen illetóvel szeretnék lefeküdni akit valóban szeretek, és aki valóban szeret engem is.És ezt ma már csak a házasság tudja bizonyítani, semmi más.
2010. júl. 3. 18:06
 23/28 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Megkérdezhetem, h vallásos vagy?
2010. júl. 4. 14:43
 24/28 A kérdező kommentje:
igen katolikus vagyok, de ezt nem úgy kell elképzelni hogy mindig a templomba ülök mivel nem gyakran járok oda... :P hanem csak úgy karácsonykor.mint egy "sima" vallásos ember.Hiszek istenbe és annyi
2010. júl. 4. 22:21
 25/28 anonim válasza:
Sok ilyen házasság vállással végződik, mert kiderül h nem is jó a partner annyira mint gondolják!!
2010. júl. 6. 17:38
 26/28 anonim ***** válasza:
nem tudja, milyen lenne, ha senki sem nézne rá potenciális sexualis partnerként! akkor nem válogatna, és az elsövel elmenne, aki akad! de hát egyes embereknek nagyon megy a szekér és urizálnak itten+!
2010. júl. 8. 17:40
 27/28 anonim válasza:
Én pont ilyen vagyok.Ha igazán szeretjuk egymást akkor jó lesz a szex is.
2015. ápr. 22. 19:22
 28/28 anonim válasza:
azt gondolom ez a normális és tiszteletet érdemlő mert ha szerelem van lelki összhang van nem kell attól félni h nem lesz jó vele ha szerelem van és lelki társam a másik akkor nem számit se méret se az hogy 2p erc volt vagy 20 perc mert jó vele mert a szerelem ilyen
2018. febr. 23. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!