Mit gondoltok arról, ha valaki úgy dönt, hogy csak házasság után veszíti el a szüzességét?
Tegyük fel h együtt vagytok 2 évig és 4 év után házasodtok össze. 3év után sem fekszel le vele, mert félsz h csak a szex kell neki? Nekem az a véleményem, h ha szeretitek egymást akkor ez fel sem merül, mert bíztok egymásban. A másik pedig az, h a szex igen is fontos egy kapcsolatban. Nem a legfontosabb, de befolyásolhatja a kapcsolatot. Miért mondod, h nincs igényed a szexre, amikor nem is tudod milyen? Ne mondd, h nem kívánod a párodat, és nem tennéd meg vele szívesen. Hidd el nekem ha egyszer kipróbálod akkor rá fogsz jönni h ez nem egy olyan dolog amit csak úgy abba lehet hagyni. Már pedig ha nem jó vele a szex, abból komolyabb gondok is lehetnek. Sok stressz kialakulhat ez miatt stb... Az pedig, h szeretitek egymást még 1átalán, a legkevésbé sem jelenti azt, h a szex jó lesz. V h ugyanazok lesznek az igényeitek. Persze a szexben is lehet kompromisszumokat kötni, de igenis rámehet akár egy házasságra is. Gondold el, h férjek hagyják el a feleségüket csak azért mert tegyük fel bent voltak szülésnél és egyszerűen megszűnt a szexuális közeledés akár a férfi akár a nő részéről. Pedig szerintem egy gyereknél szebb dolog nincs egy kapcsoltban, ráadásul nagy dolog. Egy gyerek igenis felelősség és elkötelezettség de mégis kapcsolatok mennek tönkre még ígyis a szex miatt. Tehát döntő fontosságú lehet a dolog. Nem akarom h úgy tűnjön h nekem egy kapcsolat csak a szex körül forog, mert eléggé úgy fogalmaztam. Persze el lehet menni sétálni, moziba, vacsorázni v csak egyszerűen leülni beszélgetni a férjeddel, barátoddal és lehet egy kapcsolat csodálatos. De ha a szex nem jó akkor máris ott a bukkanó a kapcsolatban. Lehet h rövid távon nem is zavar annyira és elfogadod, de hosszú távon problémát jelenthet.
Bocsánat a regényért, de ez az én álláspontom. Nem állt szándékomban kioktatni, ettől még gondolom nem változtattam meg a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!