Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valaki úgy dönt, hogy csak házasság után veszíti el a szüzességét?

Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 09:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
a kérdező irta: várunk a házasságig akkor valószínű hogy jó lesz. attó lesz jó h várnak? ki hitette el vele? lehet hogy a temetésig kéne várniuk vele.
2010. júl. 3. 10:14
 12/28 anonim ***** válasza:
De legalább nem akar mindenképpen ágybabújni valakivel.
2010. júl. 3. 10:21
 13/28 anonim ***** válasza:

én erre annyit mondok, hogy nekem volt egy pasim, minden stimmelt, de minden, jól kijöttünk, szórakoztató volt, udvarias, udvarolt, ha kellett komoly, ha kellett vicces, jól nézett ki ,mindig elkápráztatott vmivel ....amikor a méreteivel sem volt gond, de iszonyat rossz volt a szex vele és akármit csináltam akkor is !!!

szóval nyugodtan várjatok kedves, aztán ha te leszel pocsék az ágyban majd ő k.efél félre, ha ő lesz pocsék meg te !

Kinek mik az ígényei, de honnan tudod mi az ígénye, ha ki sem próbáltad, meg a szexben nem az ígényekről van szó !

Hiába ígényeltem én, hogy a G-pontom izgassa szex közben, ha nem ment sehogy :D hiába ígényeltem , hogy elégítsen ki orálisan, ha az sem ment igazán D:pedig imádtuk egymást és csöpögött a puncim amikor együtt voltunk, de a szexben nem passzoltunk !

és igenis, ha egy kapcsolatban a szex nem működik akkor lóf@szt sem ér az egész !

2010. júl. 3. 10:36
 14/28 anonim ***** válasza:
Aki akar az várhat nyugodtan, egyes embereknek nem is egyformán fontos a szex, ha két olyan ember kerül össze akiknek ez így belefér, akkor miért ne, ha szeretik egymást majd a szexben is összecsiszolódnak. Minden azon múlik ki mennyire kompromisszum és kommunikációképes, hogy merje elmondani mi nem jó neki, hogyan élvezné, és a másik meg ennek érdekében tegyen is valamit. Ettől függetlenül viszont, ha az egész kapcsolat alatt tabu a szex az nem egészséges, és iszonyat gátlásokat fog szülni, tehát szerintem attól, hogy esetleg várnak egymásra érdemes felfedezni egymást másképpen, illetve egymás vágyairól beszélgetni. Ha valakik nagyon nem illenek össze szexuálisa, az már itt kiderülhet.
2010. júl. 3. 10:57
 15/28 A kérdező kommentje:

így van, hogy nem mindekinek egyformán fontos a szex, és a párkapcsolat nem csak a szexből áll !!! az előző válaszolóknak meg szerintem igen.És mint ahogy mondtam, legalább tudom hogy nem csak a szex miatt van velem együtt az illető

egyébként köszönöm a véleményeket

2010. júl. 3. 11:29
 16/28 anonim ***** válasza:
Én nem értek vele eggyet,mert szex igenis fontos része egy kapcsolatnak,és ettől függetlenül is ki lehet szűrni,hogy ki az aki csak arra megy h lefektessen.Másrészt,nem tudhatod,h a párod milyen lesz az ágyban,így lehet h nem klappoltok össze,akkor az meg elég sok problémát fog okozni a kapcsolatotokban.
2010. júl. 3. 11:30
 17/28 anonim válasza:

Szia Kedves Kérdező!

Nekem egy olyan kérdésem lenne Hozzád,hogy te mit gondolsz azokról,akik nem várnak a házasságig a szüzesség elvesztésével?

Nem ez az első ilyen jellegű kérdés,és mindig csak az oltás megy és egymás győzködése,de soha nem fordítjuk meg a kérdést.Szóval mit gondolsz erről?Ha válaszolsz én is leírom majd a véleményem.

2010. júl. 3. 11:57
 18/28 anonim válasza:

Ad 1. a válás a házasság kötés utáni 2 héten belül ingyenes. :)

Ad 2. aki x évig kibírta szex nélkül, az lehet utána sem fog belehalni, ha szar a szex. Akinek addig nem volt rá igénye szerintem nem éli meg olyan traumaként, de lehet én gondolom rosszul. :)

2010. júl. 3. 12:11
 19/28 anonim ***** válasza:

én még egy lányt talán meg tudok érteni, vagy inkább jobban el tudom fogadni, hogy házasság után adja oda magát !

de egy férfit !!!!!hát milyen férfi az olyan ?Nem divatból kell szexelni és nem azért kell elveszíteni a szüzességet, mert a barátnőm már megtette, hanem ha két ember tényleg szereti egymást és össze is klappol akkor azok kívánják is egymást és megtörténik, ha meg nem akkor ......

nem a legfontosabb a szex az életben, de az élet része és igenis ha a szex nem működik nem jó egy házasságban válás lesz a vége, vagy félre.kefélés !

Inkább keressek más pasit, mint megcsaljanak mert nem illünk össze az ágyban !

2010. júl. 3. 12:32
 20/28 anonim ***** válasza:
de hogy állithatja a kérdező hogy nemmindenkinek olyan fontos a szex? ha nemistudja milyen az.. mintha állitanám hogy nemszeretek egy olyan ételt amit nemis ismerek...
2010. júl. 3. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!