Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy 18 éves lány vagyok, és...

Egy 18 éves lány vagyok, és még szűz. Mit tudtok tanácsolni az első alkalomra?

Figyelt kérdés
már nagyon nem bírok magammal. Volt, hogy az utcán sétálva kaptam rá egyik fiú barátom pélójára. Sok barátom volt, szóval nem vagyok csúnya lány, de nem akart eddig összejönni. Az előző fiúmnak nem állt fel amikor oda jutottunk. Most megint van barátom, és késznek érzem magam, hogy megtegyem. Adjatok tanácsot, hogy tehetném igazán emlékezetessé ezt az alkalmat, és mit tehetek, hogy ne fájjon annyira, és hogy beférjen a barátom dárdája, ugyanis elég nagy van neki. segítsetek kérlek, mert egy másik haverom állandóan azzal szivat, hogy én még mindig szűz vagyok és már nagyon unom, hogy állandóan ezzel jön!
2010. júl. 1. 23:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Akkor csak én adtam rá normális választ?:|

Ha szűk vagy azzal sajnos nem tudtok mit csinálni..Engedd el magad lazíts,gondolj arra,hogy még senki sem halt ebbe bele.

Ha feszült vagy,ideges szűk maradt->Nem fog beférni a párod "szerszáma"->Akció lefújva..

Ne parázz...Elég érett vagy már hozzá,hogy el tudd dönteni te magad,ezért csak tanácsokat írok:)

Esetleg sikosító...Úgy csak a feszülő érzés lesz benned..:))

HAJRÁ!

2010. júl. 2. 00:03
 22/25 A kérdező kommentje:
nem ciki egy lánynak síkosítót venni? vagy merjek erről beszélni a barátommal?
2010. júl. 2. 00:04
 23/25 anonim ***** válasza:

LifeStyle Ultra thin,szürke dobozos.

Rajta egy "vízcsepp,és ráírva,hogy ajándék"

Ilyet vettem múlthéten,egy kisboltba..Síkosító volt az ajándék.

Ha cikinek érzel,vegyél ilyet:)Ha találsz még:)

420-480Ft körül mozog,3gumi,1sikosító.

Amúgy szerintem teljesen normális dolog síkosítót venni,az egyetlen hátránya,hogy kevesebbet éreztek a másikból:))

2010. júl. 2. 00:07
 24/25 anonim ***** válasza:
Jah és igen..Természetesen beszéld meg a barátoddal is:)A védekezésről,általában a férfiaknak kell gondoskodniuk:)
2010. júl. 2. 00:08
 25/25 anonim ***** válasza:

Probaljatok popsiba! Ha a baratod jol csinalja meg elvezni is fogod. Sok sikositot hasznaljatok. A szuzesseged is megmarad.

egy hazassagig szuz arab-magyar felver lany/17

2010. júl. 3. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!