Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy 18 éves lány vagyok, és...

Egy 18 éves lány vagyok, és még szűz. Mit tudtok tanácsolni az első alkalomra?

Figyelt kérdés
már nagyon nem bírok magammal. Volt, hogy az utcán sétálva kaptam rá egyik fiú barátom pélójára. Sok barátom volt, szóval nem vagyok csúnya lány, de nem akart eddig összejönni. Az előző fiúmnak nem állt fel amikor oda jutottunk. Most megint van barátom, és késznek érzem magam, hogy megtegyem. Adjatok tanácsot, hogy tehetném igazán emlékezetessé ezt az alkalmat, és mit tehetek, hogy ne fájjon annyira, és hogy beférjen a barátom dárdája, ugyanis elég nagy van neki. segítsetek kérlek, mert egy másik haverom állandóan azzal szivat, hogy én még mindig szűz vagyok és már nagyon unom, hogy állandóan ezzel jön!
2010. júl. 1. 23:34
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Az elsőt ne azért tedd meg, mert a barátaid ilyen vagy olyan véleménnyel vannak rólad.
2010. júl. 1. 23:49
 12/25 anonim ***** válasza:

Hallod te csaj... jaj de utálom az ilyet...

Ne legyél már ilyen, azért akarsz lefeküdni mert mindenki már megtette? Várj már kicsit a szerelemre is... Persze megteheted, de így? Szerintem nagyon gondold át ezt a dolgot...

2010. júl. 1. 23:50
 13/25 A kérdező kommentje:
igazából csak egy fiú van aki ezzel szivat. de ő ilyen el kell fogadnom. nem miatta szeretném megtenni, hanem mert szeretem a barátom, és ő is engem, most már elég idősnek érzem magam ahhoz, hogy átéljem ezt
2010. júl. 1. 23:51
 14/25 anonim ***** válasza:
Miota vagytok eggyüt?:)
2010. júl. 1. 23:53
 15/25 A kérdező kommentje:
3 hónapja
2010. júl. 1. 23:53
 16/25 anonim ***** válasza:
hm... kicsit korai, én fél évig várnék. Elhiszem h dughatnékod van, de lesz már rá idő :)
2010. júl. 1. 23:54
 17/25 anonim ***** válasza:
még*
2010. júl. 1. 23:55
 18/25 anonim válasza:

Ha egy komoly kapcsolatot akarsz akkor várj még.

Ha ez csak egy pasi, akkor feküdj le vele.

Mást nem tudok mit mondani.

Neked kell ezt érezned

2010. júl. 1. 23:58
 19/25 A kérdező kommentje:
nem az a kérdés, hogy megtegyem-e, hanem, hogy mivel tudom jobbá tenni
2010. júl. 1. 23:59
 20/25 anonim ***** válasza:

dancsimano1

Ezért már lecidázlak :D Antifaces forever!

babi néni 87/L

2010. júl. 2. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!