Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúknál is számít az, hogy...

Fiúknál is számít az, hogy mikor vesztik el a szűzeségüket?

Figyelt kérdés

Mert lányoknál oké, ott végülis ott a szűzhártya, de a fiúknál ? :-)

Csak normális válaszokat kérek !

2010. jún. 27. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
nem
2010. jún. 27. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem, de jöhetne már valaki...
2010. jún. 27. 11:41
 3/6 anonim válasza:

Kit érdekel a szűzhártya??? Te hülye vagy?

Az érzelmek amik a fontosak, ember!

2010. jún. 27. 11:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Biológiailag tudtommal nem számít. Lelkileg viszont nagyon is. A szexualitás legalább két rétegű dolog: egy "alsóbb" biológiai réteg (ezt önkielégítéssel is el tudod intézni), és egy "felsőbb" érzelmi-lelki réteg. Ez az, amire manapság nem szokás odafigyelni, mert csak legyen valaki, akivel tekerek, mint a nyúl. Ennél sokkal többet adhat a lelki síkon a szexualitás: teljes elfogadást, összetartozást, szövetséget akár egy életre.
2010. jún. 27. 11:50
 5/6 anonim válasza:

ha olyan srác h cask dugni akar akkor nem számít(nem számít neki h még kis pisis, cikinek tartja h még szűz és csak azért akarja)

ha olyan aki képes szeretni és szerelmeskedni akar nem pedig érzelemmentesen dugni akkor igenis számít(mármint ha fiatal akkor vár még h télleg szerelmes legyen,de nem érdekli h ciki e ha még 19 évesen szűz)

ha lány vagy akkor proobálj a második típusból választani

16/F

2010. jún. 27. 11:59
 6/6 anonim válasza:
11:59 es vagyok még mindig . nálam pl volt 2 lány aki le akart velem feküdni és ezt mondták is h bármikor hívjam őket ha kicsit játszadozni akarok. nemet mondtam mert én nem ilyen vagyok és számít h kivel vesztem el. még szűz vagyok igen,előző bnőmmel 1 évig voltunk együtt és nem feküdtünk le mert nem akarta még ,szal elfogadtam. most újra keresem a szerelmet. összefoglalva: vannak olyanok akik szeretkezni akarnak és nem mindegy kivel, és vannak akik cask dugni
2010. jún. 27. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!