A melegek később vesztik el a szüzességüket az átlagnál?
Figyelt kérdés
Augusztusban 19 éves leszek és szexig soha nem jutottam el fiúval. A hetero haverjaim többsége már rég túl van a dolgon, de nekik könnyebb, kisvárosban elég nehéz melegnek lenni. Hogy van ez a többieknél?2011. júl. 14. 11:44
1/18 anonim válasza:
Járj olyan helyekre ahol tuti vannak melegek és akkor biztos összejön,csak védekezz mert nálatok könnyebben terjednek a betegségek.
2/18 anonim válasza:
Akár neten is ismerkedhetsz, hátha találsz valakit a közvetlen közeledben. 19 évesen pedig már nem kell arra figyelned, hogy anyud meg ne tudja. Igen, tényleg védekezzetek mindenképp, bármit is csináltok.
3/18 anonim válasza:
Ha mentél volna felvonulni te is akkor már megtörtént vóna.
4/18 anonim válasza:
5/18 anonim válasza:
amugy,ha a meleg sex is szüzességelvesztésnek nyilvánul, akkor ilyen erövel egy kutyát is megbashatsz, az is szüzesség-elvesztés! a szüzességét akkor veszti el egy fiu, ha szeretkezik egy nővel.
6/18 anonim válasza:
Utolsóval egyet kell értenem. Istenigazából soha nem vesztik el a szűzességüket (hacsak nem túl későn jönnek rá, hogy homoszexuálisok, de erre elég kevés esélyt látok).
Egyébként ha a melegszex is annak minősül, igen, általában később vesztik el - hiszen nehezebb a pártalálás -, de azt hittem, ez egyértelmű.
7/18 anonim válasza:
inkább te magadnak. ilyen hülyéket..-.-
akkor nem kell emiatt még aggódnom :D ráérek. bár jó lenne:D
17/F meleg
8/18 anonim válasza:
netes társkeresés tényleg nem butaság, egyik ismerősöm így talált magának párt, s bár 70km-re laknak egymástól, nagyon jól megvannak és már régóta :)
9/18 anonim válasza:
Én a helyedben írnék egy levelet justin biebernek...
10/18 anonim válasza:
Akkor már SP vagy Fluor is megteszi, azok legalább itt szennyezik a levegőt.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!