A melegek később vesztik el a szüzességüket az átlagnál?
Figyelt kérdés
Augusztusban 19 éves leszek és szexig soha nem jutottam el fiúval. A hetero haverjaim többsége már rég túl van a dolgon, de nekik könnyebb, kisvárosban elég nehéz melegnek lenni. Hogy van ez a többieknél?2011. júl. 14. 11:44
11/18 anonim válasza:
Én is csak a netes társkeresést tudom javasolni, eropolis.hu, randi.gay.hu, ilyesmik... kisvárosban is vannak melegek.
Egyébként az biztos, hogy egy fiatal fiúnak tényleg könnyebb lányt találni magának, mint fiút... de emiatt ne aggódj, ne hagyd, hogy befolyásoljon, más mikor vesztette el a szüzességét. Ismerek olyan heteró fiút (jóképű is, meg minden), aki 20 éves korában vesztette el, és egy percig nem bánta, hogy így alakult.
12/18 sajtipajti gerő válasza:
menj szépen Justin Bieber koncertre mint a többiek ;).
15/18 anonim válasza:
Meleg vagy erről nincs mit beszélni aztán várhatod a szerelmet !
16/18 anonim válasza:
Van egyik ismert kereskedelmi csatornának a Teletextjén ilyen párkereső, ahol igaz regisztrálnod kell sms - el, és utána tudsz küldeni rá ismerkedős sms - t, bár pénzes, de abszolút nem feláras, normál díjas az sms küldése és nekem ott voltak a legjobb tapasztalataim ismerkedés szempontjából, egyébként a 800. oldalon vannak a regisztráláshoz szükséges infók, és azt hiszem a 811. oldalon van a fiúkra vonatkozó társkereső rész, ha életed párját nem is találod meg, de az biztos, hogy a szüzességedet könnyen el tudod veszteni az ott megismert fiúval, az internetes társkeresőkön elég sokan vannak, akik átvágják az embert.....
17/18 A kérdező kommentje:
Közben kiköltöztem Münchenbe és ez a "probléma" megoldódott:)
2011. dec. 28. 19:46
18/18 anonim válasza:
Én 25 vagyok és szűz.
Vidéken nincs egy jó pasi sem sajna:(
Én meg nem adok lejjebb az igényeimből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!