Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség "elszedésekor" mire...

Szüzesség "elszedésekor" mire kell oda figyelnem?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha pl a lány vérezni fog, akkor ott lent mit kell csinálni? :$ 18/F Azt akarom hogy mindkettőnknek jó legyen. :$
2010. jún. 24. 10:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Valamennyire szinte biztos, hogy fájni fog neki. De nem végig. Nekem pl. csak az elején fájt, utána már nem.

Másrészt a vérrel nem hiszem, hogy kell törődni... Lehet észre sem fogjátok venni. Ne paráz ilyeneken, és minden rendben lesz. :)

2010. jún. 24. 22:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja, és 16/L.
2010. jún. 24. 22:38
 13/14 anonim válasza:
Tegyetek magatok alá törcsit.De nekem pl 1általán nem fájt és kb 2 csepp vér volt.Sztem az a lényeg hogy annyira felizguljon hogy ő akarja hogy betedd.Ne erőltess semmit.De ahogy a kérdésedből látom nem is vagy az a fajta.Nyugi, minden OK lesz.
2010. jún. 25. 21:24
 14/14 anonim válasza:

Nekem a barátom is ugyanígy volt :)

Jobban félt mint én.

Egyáltalán nem fájt sőt nem is véreztem, mert úgy be voltam indulva :D

2010. aug. 3. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!