Mire kell figyelnem az első szexnél ha még mindketten szüzek vagyunk? Mi és hogyan történjen az elsőnél?
Figyelt kérdés
Ő: 15/L én: 16:F2009. jún. 18. 14:03
1/7 anonim válasza:
Izgassdfel a csajt,hogy nedves legyen és ovatosan,hogy a lehető legkevésbé fájjon neki.(valszeg fájni fog)
2/7 anonim válasza:
lassan mert fájni fog neki
pettinggel kezdjetek
légy türelmes
HAJRÁ
3/7 anonim válasza:
Izgasd fel nagyon a csajt,hogy elég nedves legyen és óvatosan csináld!:D
4/7 anonim válasza:
Vedd fel az Ő ütemét. Te talán hamarabb felizgulsz és készen állsz majd a dologra, de Ő lassabb lesz. Simogasd, puszilgasd, nyalogasd és szeretgesd. Petting volt már? Abból már sok mindent tudhatsz, hogy mit hogyan szeret. Csak addig menj el, amég neki is nagyon jó.
Ha odaadó és figyelmes vagy, valószínűleg nem fog neki fájni. Illetve ha vérzik, ne ijedj meg, esetleg óvatosan súgd a fülébe, hogy minden oké-e...
Szerintem őt is megkérdezheted egyszer, hogy mit vár az első alkalomtól...
Hajrá, érezzétek jól magatokat!
6/7 anonim válasza:
ne haragudj kedves kérdező, h ilyet irok, de 15-16 évesen szerintem még nem vagytok elég érettek egy szexuális kapcsolatra...jól gondoljátok át a dolgokat, mert ez egy fontos mozzanat az életben...
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!! mind nagyon hasznos ;) :)
2009. jún. 18. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!