Első sex. Mindketten szüzek vagunk, de az ujjazás is fáj neki, kicsit, tipppek esetleg?
Barátnőm 20 és meg 22 vagyok, mind ketten szüzek.
pettingeltünk egy ideje, de most már a punci nyalogatásál járunk, meg próbáltam ujjazni is, ill be tenni de fájt neki.
elég nedves, de ennek ellenére is fáj neki.
Szeretném neki a lehető legjobbat nyujtani, kövi héten meg próbáljuk hogy be teszem neki.
ötletek esetleg? sikosítót vennni akarok, de lehet hogy nem tudom eléggé felizgatni? tippeket kérnék, és azt hogy a behatolás, lehető legjobban menyen. Köszi előre is
Ha elég nedves,ahogy írtad is a sikosító se segít jobban. Türelemjáték. Próbáld először csak beujjazni egy ujjal, majd két ujjal. Közben akár nyalhatod is. Tedd oda a farkad idővel és csak éppen a hegyével hatolj belé, vagy csak fel-le simogasd vele a punciját. Lazítson, ez fontos, egyébként nagyon fájhat neki.
Hajrá, és csak türelem! :)
az első behatolás minden nőnek nagyon fáj,ezért ezt a dolgot nem kell elsiettetni! csak akkor tedd be neki,amikor ő is készen áll.
a fiúk sokszor nem értik meg,hogy az első szeretkezés milyen fontos egy nőnek,hiszen ez nagy benyomást tesz rá a következő alkalmakkor is.
Kezdjétek közös fürdővel. a meleg víz ellazítja a testet és a lelket.
Aztán masszírozás (hát, láb, arc, mell, stb., hidd el, megéri a plusz idő. ;)
és a jó hangulathoz hozzásegít a gyertya, nem kell parázni, hogy megjönnek a szülők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!