Mennyi idő kell az első sexhez egy kapcsolatban? Még mindketten szűzek vagyunk, én 18/f, ő 16/l és már mondogatja, hogy jó lenne, de még csak 1 hónapja járunk.
Én 16 voltam, a párom 19, neki voltak már kapcsolatai előttem :) fél év után feküdtem le vele, de előtte már pettingeltünk és minden ilyesmi kb 2-3 hónap együttjárás után, másképp nem is lehetett volna :P Hozzáteszem előtte barátok, ismerősök voltunk.
És mindennek már több, mint 5 éve :)
Én 16 voltam, amikor összejöttem életem első nagy szerelmével. Én szűz voltam, ő nem. Fél évig voltunk együtt, de egyszer sem feküdtem le vele.
Szakítás után mindennek elhordott (igazából már azelőtt is a hátam mögött), nem emiatt, hazudozott mindenkinek, tátott szájjal hallottam vissza az ismerőseimtől.
Ezersze is áldom az eget, és a józan eszemet, hogy nem feküdtem le vele, ki tudja, akkor talán még bunkóbb lett volna az a p*cs.
Így én azt mondom, várj még jópár hónapot, a franc tudja mi lesz még ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!