Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan gyozem le magam es...

Hogyan gyozem le magam es fura elvarasaim?

Figyelt kérdés
21f vagyok meg nem volt baratnom.... ujabban kb egy eve csak az jar a fejem ben ,hogy olyan csajra van szuksegem aki szinten hasonlo cipoben jar .. helyes ez ? mit tehetek ellene hogy ne motoszkaljon bennem ez a gondolat ,hogy muszaj szuz legyen ?
2010. jún. 22. 21:30
 1/9 anonim ***** válasza:
41%

szerintem ő segíthetne rajtad:

[link]

2010. jún. 22. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:
kezdeményezni kell mindenképpen azért teremtet Isten férfinak.
2010. jún. 22. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:
52%

én a helyedben elmennék egy örömlányhoz, anno haveromék befizettek egy iylenre nem bántam meg és utána bátrabb lettem

a mai világban a lányok már 14 évesen elvesztik szüzességüket... tisztelet a kevés kivételnek

2010. jún. 22. 21:36
 4/9 anonim válasza:

kezdj el ismerkedni. Gondolom nem ez lesz az első kérdésed a lánynak, hogy bocs de szűz vagy? :D

Ha meg már kialakul köztetek valamilyen kötelék nem ez fog számítani ;)

2010. jún. 22. 21:39
 5/9 anonim válasza:

szerintem csak a mai 14 éveseknek ilyen a felfogása, azért a mai 19-20 éves lányok még más szellemben nevelkednek... de lehet ez csak felénk volt divat

19/L

2010. jún. 22. 21:41
 6/9 A kérdező kommentje:
biztos vagy benne , hogy nem fog szamitani ?:p te voltal mar ilyen helyzetben vagy valamejik ismerosod ?
2010. jún. 22. 21:42
 7/9 anonim válasza:
Barátnőm már volt így, egy szűz fiúval jött össze. Anno beszéltünk róla, hogy persze jó lenne de megvárja amíg a barátja is felkészül rá. Azóta is együtt vannak már több mint 1,5 évesek.
2010. jún. 22. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem fura elvárás a szüzesség, pusztán ma nem divat ilyen elvárással lenni. 19 éves szűzlányként én is nehezen tettem volna túl magam azon, ha a társam nem lett volna szűz. Ő 24 éves szűz fiúként ugyanígy volt vele. Hogy örült, hogy szűz vagyok, pedig a mai világban tisztában volt azzal, hogy nem biztos hogy azt kap.
2010. jún. 23. 02:30
 9/9 anonim válasza:

szerintem normális, ha ilyen elvárásaid vannak. semmiképp se menj örömlányhoz (ez hülye tanács) és ne szégyelld, h. szűz vagy!

nekem is ilyen elvárásaim vannak, mivel még nem volt barátom és katolikus vagyok.

17/L

2010. jún. 23. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!