Miért van az, hogy 20 évesen egy fiúnak rossz érzés az, ha egy szép lányt lát?
Hát igen simán van olyan hogy a csajnak tetszetek csak ő nektek nem. Nem mondom hogy mondjuk te bunkó lennél ha nem tetszik egy csaj vagy valami de a legtöbb pasi az:D Szerintem egy csajnak rosszabb egy visszautasítás mint egy pasinak, mert a csajok eleve lelkisebbek ők jobban a szívükre veszik a dolgokat...Ráadásul mi általában jóval többet szenvedünk a szépségér:D fazon gyanta kondi stb... Egy pasinál pl nem gond ha van némi felesleg vagy valami de a csajoknak sokkal stresszesebb formában tartani magukat mint nektek! Te pedig eleve ha azt mondod hogy odafigyelsz magadra kondi stb...Akkor meg mit lennél ugy oda a visszautasítástól:D Ugyis lesz olyan is aki nem mond nemet ha tényleg odafigyelsz ezekre a dolgokra. Persze nem csak külsőleg kell hanem belsőleg is.
L/19
Nash kedves utolsó ezt kikérem magunknak igényes férfiaknak,én is nagyon figyelek magamra,epilátor,szőrtelenítés,kondi,szoli is.
Rosszabb vagyok néha mint egy lány.
Sajnos ritka az a csaj a mai világban aki igazán csinos,aki feszes szép,gyönyörű hajzuhatag,ez nagyon ritka,legalábbis ezt látom nekem is sajnos csak a 0,5% jön be a lányok közül,mert nem érzek semmi gerjedelmet a többség iránt mivel nem sportolnak kövérek és minden jó úgy ahogy van,tisztelet a kivételnek persze.
22F
Egyébként ha már a nőknél tartunk meg a szépségnél nektek nagyrészt az a szép aki igen feszes persze kondi az kell csak kár hogy általában nem igaziak! Szilikon csodáknak mondnám inkább.:DDDDDD
L/19
tegnap 16:32
És akkor mi van ha besegít egy kis szilikon? Attól az még maga a csaj marad. Kit érdekel, hogy igazi-e ha egyszer szép és jó!
Tán nem savanyú a szőlő? ;)
Ezzel sem értek egyet én már láttam és fogtam Szilikon mellet,nagyon jó érzés volt látni is és fogni is,azt meg lehet szépen csináltatni.
22F ismét
1:19 nekem nem savanyú:)csak tudod ami nem természetes mért lenne csoda:DDD köze sincs hozzá:) ráadásul a legtöbb nőn még az sem segít:DDD hála Istennek nekem nincs rá szükségem:) nekem azzal nincs bajom ha vkinek nem tetszik a saját látványa és szilikonnal segítenek rajta. csak azzal van hogy kebelcsodáknak hívják őket stb... hol ott mondtam már hogy csak két ügyes kéz:) nem is őket kellene dicsérni hanem az orvost aki csinálta...
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!