Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az, hogy 20 évesen...

Miért van az, hogy 20 évesen egy fiúnak rossz érzés az, ha egy szép lányt lát?

Figyelt kérdés
Vagy lehet, hogy csak én vagyok így ezzel? Nem tudom felfogni, hogy mi lehet az oka ennek.
2010. jún. 22. 20:15
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:

Én például megválogatom a csajt,nagyon magas a mércém hatalmas elvárásaim vannak a csajokkal szemben ilyen cicababa kategória.Csak nem lehet veletek miről beszélgetni ez zavar,ezér is nézek mindig idősebb csajt,velük simán kijövök,de a fiatalabbakkal semmiféleképpen,nem jók,pláne azt hiszik,hogy aranyból van a puncijuk és közbe itt hájas,nem sportoltok,hát csoda ha egy jó pasi válogat sztem nem.Nekem például be kell gerjednem egy nőre,mert másképp nem megy,és csak a csajok 0,5%-a,akire be tudok indulni úgy isten igazán.

Fiatalokhoz nem is szeretek odamenni,mert minek,egy az,hogy furák,meg azt hiszik,hogy most ők,ezt nem szeretem ezt a hozzáállást.

22F

2010. jún. 25. 01:12
 32/58 anonim ***** válasza:
Körülírnád a "rossz érzés" kifejezést? Eléggé ködös amit írtál! Nekem a lányoktól sosem volt negatív érzésem! Imádom a lányokat és a nőket, főleg ha szépek, és szeretek a közelükben lenni!
2010. jún. 25. 01:55
 33/58 anonim ***** válasza:

01:12, teljesen igazad van! a fiatalabb lányokkal csak azok foglalkoznak akik egy "szinten" vannak velük, amúgy egy "jó pasi" aki értelmes nem arra bukik!

21/L

2010. jún. 25. 08:18
 34/58 anonim ***** válasza:

ma 00:09

"100% hogy nem utasítják el a személyemet, igaz nem is lesz párom, de legalább nem csalódtam egy nagyot"

Na ne viccelj, így nem lehet leélni egy életet. Az élet tele van csalódásokkal! De ha nem lenne csalódás ugyanúgy nem lenne boldogság sem.

Ha olyan vagy, amilyennek leírtad magad, akkor előbb-utóbb úgyis megtalálod azt, aki olyan szerelmes lesz beléd, hogy csuda. De nem várhatod el, hogy mindenki beléd szeressen, akivel találkozol életed során.

"Szidjátok a mai fiatal fiúkat, ez csak a mi reakciónk rátok.Ha nektek így nem jó ti is változtassatok."

Azért 25 évesen még én is viszonylag fiatalnak érzem magam:) Mégis min kellene nekünk változtatni? Azt írtam, hogy legyetek bátrak, és merjetek odamenni egy lányhoz.

Nekem is mondták már azt 1-2-3 randi után, hogy bocs, de nem. És? Nem történt semmi, nem gondoltam azt, hogy én egy selejtes valaki vagyok, és én senkinek nem kellek. Nem találtuk meg egymásban azt, amit keresünk, vagy elvárunk a másiktól.

De szerintem ettől szép az élet, keresünk-keresünk, aztán végül megtaláljuk azt, akivel az életünket le akarjuk élni:)

ma 00:12

Nem hiszem el, hogy van olyan nő aki "fogja és pofánröhög" Ez baromság!

Akkor az vagy egy csontrészeg lány volt, vagy maszatos volt az arcod, és azért nevetett. De nem hiszem el, hogy egy ember "pofánröhög" egy másikat azért, mert esetleg elhívta valahová.

Komolyan, ha ennyi pasi van, aki nem MSN-barátnőt keres, és szeret beszélgetni , akkor mindjárt kiírom ide a számomat, hívjatok fel:)

Nekem nincs ideálom, csak egy elvárásom van a férfival szemben, legyen magasabb tőlem egy kicsit:) 177 cm vagyok.

2010. jún. 25. 10:41
 35/58 anonim válasza:
akármilyen szar vagy jó nőt látni mindig jó érzés :D
2010. jún. 25. 15:54
 36/58 anonim ***** válasza:

00:09 vagyok

Én ha valaki azt mondja, hogy nem akkor nem tudom ezt így felfogni, hogy nem találtuk a közös hangot.Folyton marcangolom magam, hogy nem vagyok elég jó, egyszerűen ahogy leírtad nekem nem megy az a felfogás, ennyire nem tudom könnyen venni.Az. hogy azt mondja a lány hogy inkább legyünk csak barátok az bizonyíték arra, hogy nem vagyok jó pasi, mert ha az lennék nem mondaná ezt, ha meg nem vagyok jó pasi minek csajozzak?Jó pasi kell mindenkinek nem rossz.

2010. jún. 25. 16:00
 37/58 anonim ***** válasza:

De a fiuk is és lányok is kapnak nemet. Ezzel nincs semmi baj ettől még nem áll meg a világ! Csak egyes fiúkkal az a baj hogy tul kicsi az önbizalmuk és egy nemtől összetudnak törni:D Ha nemet kapsz nem dől össze a világ! Attol még másnak tettszhetsz mindenkinek más az ízlése! Én pl 2x voltam szerelmes mind2x olyanba akik hát finomanszolva nem voltak tökéletesek:D De nekem pl tökéletesek voltak a hibáikkal együtt. Hibáikat is szerettem pedig tisztában voltam velük én is szoval ne gyertek azzal hogy a szerelem vak:D Ráadásul találtam is volta mind2nél sokkal szebbetjobbat tökéletesebbet nem is 1-2-őt.Egyébként is nekünk lányoknak sokkal nehezebb dolgunk van mert a pasik egy csunya csajjal le sem álnak és kiméletlenebbek mint a csajok veletek!

L/19

2010. jún. 25. 22:09
 38/58 anonim ***** válasza:

Most akkor mi is keseredjünk el ha kapunk egy nemet vagy valami? Még a legtökéletesebb nővel/férfival is megesik legalább egyszer! Hiába mondjátok hogy ti nem tudjátok könnyedén venni ezeket a dolgokat! Elárulom én sem veszem olyan könnyen de ba..átok meg lányok vagyunk tudjuk mi kel nekünk:D Nem minden csajnak kel csak és kizárólagosan barbi srác:DD Igenis legyetek férfiasak legyen önbizalmatok és ha egy nemet mond nem baj 1x úgyis betalálok! Viszont lehet nem is baj ha pl egy miss pi...átol nemet kaptok mert hát velük általában nem nagyon lehet jól meglenni:D Jó nem mondom hogy pl én nem vagyok csajos vagy hogy csúnya lennék, de minden nőnek vannak bizonyos igényei és ha ezt nem tudjátok nekünk teljesíteni lehettek csúnyák szépek hoppon maradtok! Megint csak nem a pénzre kell gondolni!Ahogy a csajok és feltudják magukat turbózni és ti el is várjátok úgy mi is elvárjuk tőletek! Ha pedig csak magatokat sajnáljátok az már nem a mi gondunk:D A pasik meg még a bnőik mellett is figyelik a csajok buláját mellét stb...:D Na az a lehangoló főleg ha szép a bnője és nektek sokszor semmi sem elég;)

L/19

2010. jún. 25. 22:19
 39/58 anonim ***** válasza:

ha egy nemet mond nem baj 1x úgyis betalálok!

És mi van akkor ha nem?Mert balszerencsés vagyok?

Én is adok magamra bármilyen hihetetlen:)

Edzek, hogy tetsszen nektek a testem, és kozmetikushoz is járok, hogy szép tiszta legyen az arcom.

Igazad van hogy addig kell próbálkozni amíg nem sikerül, ami lehet hogy századjára sikerül csak.

Én nem tudom, hogy a nők hogyan kaphatnak elutasítást, mivel a férfi megy oda a nőhöz, tehát onnantól kezdve csak ti utasíthatjátok el, ti tetszetek neki ha egyszer odamegy hozzátok tehát ő nem utasít el, ezt nem értem.

2010. jún. 25. 22:31
 40/58 anonim ***** válasza:
utolsó szted a lányoknak nincs olyan, hogy tetszik valaki és annak nem tetszik a lány??
2010. jún. 26. 08:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!