Mit rontok el, mi lehet az oka, hogy az összes kapcsolatom tiszavirág életű? Én már sosem találom meg az igazit, vagy túl nagyok az igényeim?
18éves szűz srác vagyok. Sok, de rövid kapcsolatom volt már és simogatásnál sosem jutottunk tovább. Cikiznek is vele, hogy szűz vagyok, egyre kellemetlenebb. Nagyon szeretném megtalálni a nagy Ő-t nem csak a szex miatt.
Nagyon reménytelen vagy kár ennyi felfújnom a dolgot?
Nem reménytelen, bár ha észrevetted a problémát, akkor zavar, tehát a te szempontodból jelentős.
Szüzesség, egy dolog...........kapcsolat mint lelki dolog, sztem az jobban bánt, h ennyi idősen nincsen kire, kiben bízni/támaszkodni.
Nem tudom hol, milyenkörülmények között ismerkedsz, de disco ill hasonló minőségű helyeket szerintem hanyagold.
Hosszútávú kapcsolatot még nem láttam discos szerelemből.( de ez most mindegy is)
Ne rágódj, ne erőltesd dúrván a dolgot, de lény nyitott minden lehetőségre.
ÉS NE AZ ISMERŐSEID ELVÁRÁSAINAK AKARJ MEGFELELNI!!!!
ez a legfondosabb
nyugi 18 évesen még nincsen mit levonni az élet ezen részéből:D:D
21/f
Szia!
Az Én volt barátom velem vesztette el a szüzességét, szeretett engem Én is Őt, de 8hónap után vége lett. Ő is 18 éves volt. Nyugodj meg, nem vagy maradi. És meg fogod találni a nagy Őt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!