Csajok, akik 13-14 évesen vesztettétek el a szüzességeteket az első alkalommal volt orgazmusotok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 14:25
11/32 anonim válasza:
14 voltam mikor elvesztettem, nem volt orgazmusom, azzal a pasimmal 2 hónapig nem is volt, amíg vele voltam. viszont a mostani barátommal...hajajj :D
amúgy szerintem várj még vele 14 éves korodig minimum.
15/L
12/32 anonim válasza:
Én 15 évesen vesztettem el, 2x mentem el:P 17/L
13/32 anonim válasza:
ha 20 évesen veszted el, akkor se valószínű, hogy az első (pár) alkalmat élvezni fogod. ez nem a kortól függ.
14/32 anonim válasza:
nem... de még a 4.-nél sincs:S csak a barátomnak... de mind1 majd kiforrunk:)
15/32 anonim válasza:
jah utolsó vagyok. Szerintem is várj vele de én azt javaslom h 15-16-ig inkább oké én elvesztettem 13 évesen de hülye voltam. várhattam volna még 1 évet vele a mostani barátomig. de őszintén nem halnék bele most se ha még szűz lennék. :)nem gáz a szüzzesség. ezt minden bnömnek mondom akire rájön h leakar feküdni vkivel. persze ha tiszta szerelemből van (14-től) akkor az oké :)tanulj mások hibáiból.
16/32 anonim válasza:
Szerintem is várj még 14 éves korodig legalább..én 12 évesen gondoltam a szexre,ahogy te is,magamhoz is nyúltam,az jó volt,de..a szex az még sok lett volna akkor nekem sztem.Most 14 éves vagyok(decemberbe 15),és kiakarom még bírni legalább addig,vagy előtte egy hónappal,nem tudom..barátom kibírná,azt mondja:D:P
17/32 anonim válasza:
há hogyne majd az 1 alkalomkor megü az orgazmus mi? amugy 12 évesen gondoljál már másra vagy baszasd szét magad te csitri
18/32 anonim válasza:
jó volt... nem rontotta el a vérzés.. igaz 15 voltam, de jó volt, bár utána némi bűntudatom volt, de a barátom mellettem maradt és szeret már lassan 2 éve:) szóval én jól jártam:)
20/32 anonim válasza:
Én azt tudom mondani, hogy igazán csak 22 éves korom után kezdtem élvezni a szexet. Előtte vagy nem volt orgazmusom, vagy csak gyenge,és csak kézzel ingerlés hatására - utóbbi is csak kb. 19 éves koromtól. Előtte volt néhány szexuális tapasztalatom, de azoknak semmi értelme nem volt, kihagytam volna őket. Én szívem szerint senkinek nem tanácsolnám a szexet 18 alatt. megértem, hogy valaki hamarabb szeretné, de a 15-16évet gondolom a minimum határnak, az alatt semmikép nem kéne,és értelme se lenne.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!