Merjek vele pettingelni? (bő leirást lent találsz)
mert már más az e-mail cimem
ramicicca14@hotmail.com bocsi enmnéztem mikor elküldtem:S
most nem bantaskepp...de szerintem te meg nagyon nem vagy erett.14, majdnem 15 evesen nem kellett volna ossze fekudj egy 18 evessel 5 honap jaras utan.az hogy meg van pofaja oda sundorogni h jajj legyen "barati sex" az nagy bunkosag es gerinctelensegre vall.egyetertek az alkalmi kapcsolatokkal (es nem is azt mondom, hogy varj a hazassagig stb stb) de ne 15 evesen!!!!!ne haragudj, nem ismerem a baratod, de amiket leirtal nekem az jon le h huje bunko aki csak kihasznalja a csajokat es nem tiszteli oket.en egy ilyennel nem tudnek meg pettingelni sem.gondolkodj el azon, hogy a sex az nem csak ugy ni szorakozas, megkell valogatni kinek adod oda magad!!
jah es meg annyit, hogy ha lesz valami akkor ne legyetek mar annyira parasztok hogy tarsasagban b*sztok.oke?:)
Tevagy egy hazug..először irod,hogy tényleg igaz,hogy más pasi jobb az ágyban s utána meg hogy csak vele voltál.
Taknyos r*banc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!