Még szűz vagyok. A barátom azt mondta, hogy szeretne megujjazni, de én egy kicsit félek, hogy fájni fog. Engedhetem, nem fog nagyon fájni?
Ha megfelelő izgalmi állapotba kerülsz, jó nedves leszel és el tudsz lazulni akkor nem fog fájni. Persze ehhez az is kell, hogy a párod először gyengéd és figyelmes legyen. Először talán furcsa lesz, de a lassú mondzulatokat megszokod, és már te fogod kérni, hogy gyorsítson egy kicsit.
Amikor még szűz voltam, engem is sokat ujjazott a barátom, és így is éltem át életem első orgazmusát. Mai napig megkérem egy kis ujjazásra, mert imádom, ahogy csinálja.
Ne félj, minden rendben lesz!
Petranova
Nem kell félni tőle, de egy dolgot tarts a szemed előtt:
Ha nem jó, szólsz a barátodnak, ha jó akkor is, ha változtatni szeretnél a tempón akkor is, bármi óhaj-sóhajod van, ne legyél szégyenlős, ami a szíveden az a szádon. A legtöbb srác elég balf*sz és segítségre szorulnak. Legyen annyi eszed, hogy közvetítesz ennyit a saját örömödért.
Szólj neki, hogy vágja le a körmét tövig, úgy két nappal az eset előtt, hogy ne legyen éles és ne karcoljon, alaposan mosson kezet előtte.
Jó szórakozást.
1 kerdes...Te meg nemujjaztad magad??na es fajt??...nalatod...epp ojan lesz mintha te csianlnad na jo sokkal jobb:D nagyobb elvezet stb..nyugottan hagyd magad iszonyatosan fogod elvezni plane megha azzal csinalod akit szeretsz:D
Angi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!