Mit csináljak? Hogy tudnám kiengesztelni? Lassan 3 hónapja vagyok együtt a barátommal és a héten mikor vele voltam náluk, akkor ő tovább szeretett volna lépni..
Figyelt kérdés
azaz nagyon beindult, először csak össze-vissza tapogatott, utána meg már benyult a gatyámba és én itt nagyon megijedtem, és megkértem, hogy hagyja abba.. Ő természetesen abbahagyta, de láttam rajta, hogy rosszul esett neki..:( Mit tudok csinálni, hogy legközelebb ha találkozunk akkor ki tudjam engesztelni??? Légyszi segítsetek.. Amúgy 16 évesek vagyunk és mind a ketten szűzek, és nekem ő az első barátom is, de neki nem én vagyok az első barátnője.. Előre is köszönöm2008. nov. 1. 18:21
1/3 anonim válasza:
Pettingbe még soha, senki nem halt bele, kényeztesd, elégítsd ki és hagyd magadat, hogy örömet szerezzen neked.
2/3 anonim válasza:
hát sztem beszéld meg vele, hogy ez neked gyors, nem csak a szex van ám. kérd meg,h pettingeljetek. meg kell ismerni egymást lelkileg testileg. ne izgulj tök normális, hogy megijedtél, biztos megérti, és ha beszélsz vele,nem hagyod kétségek között.
3/3 anonim válasza:
Pontosan...ahogy az elotem szolok is mondtak beszelj vele.. de mondjuk ha mar 3honapja vagytok 1ut akkor ma nem anyira erdekes a csokolodzas szal sztem bele kellene vagnotok a pettingbe de persze csak akkor ha nemfelsz...ha meg nemerzed azt h akarod akkor meg varj...
Angi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!