Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Közületek valaki prostival...

Közületek valaki prostival vesztette el?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ciki-e. Eltitkolnátok a párotok elől?
2010. jún. 16. 22:16
1 2 3
 21/23 VladTomi válasza:

Csak az a nem mindegy hogy SZEXEL vagy SZERETKEZÉSSEL veszted el. A kettő közt hatalmas a különbség.

De ha úgy érzed akkor menj prostihoz nekem nincs bajom velük. Ha élmény kell akkor szeretkezés ha gyors lövés prosti.

2012. jan. 8. 13:54
 22/23 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon érdekes kérdés, ugyanis ha valami ehhez hasonló elhangzik akkor rögtön sorakoznak a szűz lányok, hogy jaj ne tedd én pont ilyen pasira vágyom! Jómagam is szűz vagyok, 20 éves. Rengeteg visszautasítást kaptam a lányoktól. Még csak esélyem sem volt bizonyítani. Azonban ha a lányok több esélyt adnának a fiúknak akkor, nem kellene a pasiknak ilyen szolgáltatásokat igénybe venni. Én most tartok ott, hogy igenis el fogok menni örömlányhoz. Elegem van már abból, hogy nap mint nap csak a szüzességem elvesztésen jár az eszem. Nem bírok magammal és szorongok tőle. Tudomásom szerint nem én vagyok az egyetlen férfi aki efféle gondokkal küzd, a többség akikkel erről beszéltem pozitívan reagálta le. Azt kell, hogy mondjam ezek után én már nem is vagyok hajlandó a lányoknak könyörögni. Elmegyek a prostihoz, megtörténik aminek meg kell, fizetek, aztán mindenki megy a maga útján tovább. Minden esetre én már nagyon várom az első alkalmat, akár pozitív akár negatív élmény lesz! Hozzáteszem a barátaim művelt, intelligens, elegáns megjelenésű, ápolt srácként ismernek.

Hogy eltitkolnám e? Egyenlőre nem tudom, még szűz vagyok! :D

20/F

2012. jan. 8. 17:01
 23/23 anonim ***** válasza:

ucsó kicsit naiv az elképzelésed arról,hogy többnyire ki vesznek igénybe ilyen szolgáltatást.

jobb ha tudod,hogy a nőt nem kapó férfiak a vendégkör kb 5-10% jó ha kiteszik.

ez szórakozás,kikapcsolódás,nem szükség elsősorban.

2012. jan. 13. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!