Közületek valaki prostival vesztette el?
Csak az a nem mindegy hogy SZEXEL vagy SZERETKEZÉSSEL veszted el. A kettő közt hatalmas a különbség.
De ha úgy érzed akkor menj prostihoz nekem nincs bajom velük. Ha élmény kell akkor szeretkezés ha gyors lövés prosti.
Ez egy nagyon érdekes kérdés, ugyanis ha valami ehhez hasonló elhangzik akkor rögtön sorakoznak a szűz lányok, hogy jaj ne tedd én pont ilyen pasira vágyom! Jómagam is szűz vagyok, 20 éves. Rengeteg visszautasítást kaptam a lányoktól. Még csak esélyem sem volt bizonyítani. Azonban ha a lányok több esélyt adnának a fiúknak akkor, nem kellene a pasiknak ilyen szolgáltatásokat igénybe venni. Én most tartok ott, hogy igenis el fogok menni örömlányhoz. Elegem van már abból, hogy nap mint nap csak a szüzességem elvesztésen jár az eszem. Nem bírok magammal és szorongok tőle. Tudomásom szerint nem én vagyok az egyetlen férfi aki efféle gondokkal küzd, a többség akikkel erről beszéltem pozitívan reagálta le. Azt kell, hogy mondjam ezek után én már nem is vagyok hajlandó a lányoknak könyörögni. Elmegyek a prostihoz, megtörténik aminek meg kell, fizetek, aztán mindenki megy a maga útján tovább. Minden esetre én már nagyon várom az első alkalmat, akár pozitív akár negatív élmény lesz! Hozzáteszem a barátaim művelt, intelligens, elegáns megjelenésű, ápolt srácként ismernek.
Hogy eltitkolnám e? Egyenlőre nem tudom, még szűz vagyok! :D
20/F
ucsó kicsit naiv az elképzelésed arról,hogy többnyire ki vesznek igénybe ilyen szolgáltatást.
jobb ha tudod,hogy a nőt nem kapó férfiak a vendégkör kb 5-10% jó ha kiteszik.
ez szórakozás,kikapcsolódás,nem szükség elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!