Milyen lelki következményei lehetnek, ha valaki prostival veszíti el a szüzességét?
Hagyjad, hadd menjen, semmi baja nem lesz. Azt mondják, ez önbizalmat ad. Amúgy meg régen még szokás is volt, vitte a fater a 14-15 éves gyereket ku*vához, akik felavatták, ennyi. Hadd menjen.
24/F
-Mikor vesztetted el a szüzességed?
-Tavaly.
-És fájt?
-Igen, 5000 forintba xD
Ezt holmi tipikus gyk-s hulye pi.csak irkaljak allandoan.
Semmi baja nem lesz, idegesitett mar a dolog engem is, irtam ki kerdest, h esetleg valakinek tonkre ment a lelki vilaga attol, h prostival nyomta eloszor?
Senki nem jelezte.
De alapbol is azt mondom, h nem lesz semmi baja.
Bar ilyen toketlen kolykoknek mint te vagy lehet valami baja vegulis:D
Köszi a válaszokat!
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:39
Egyáltalán nem vagyok töketlen. Nem tudom, hogy miből gondolod ezt. Egyszerűen nem tartom helyesnek a dolgot. Akkor már inkább egy partiribi, mint egy hivatásos. Ha pedig azt gondolod, hogy magam miatt raktam ki a kérdést, csak nem merem felvállalni, akkor meg tévedsz. Már nem vagyok szűz, egy egyéjszakás kaland alkalmával veszítettem el a szüzességem fél évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!