Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nincs a barátnőmnek lyuka?

Nincs a barátnőmnek lyuka?

Figyelt kérdés

Már többször próbálkoztunk szexelni barátnőmmel, de egyszerűen nem megy bele, és nekem olyan érzés mint ha a nem lenne ott rés, csak nyomnám bele de semmi..

A barátnőmnek meg fáj és hagyná abba az egészet, ilyenkor mi van, mit kell csinálni?

Mind a ketten szüzek vagyunk..

2010. jún. 16. 10:19
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
ja és 16évesen kapott egy olyan füzetet egyik barátnőjétől, hogy kérdések voltak benne és válaszolnia keletett rá (nem tudom a nevét hogy hívják) egyik kérdés ez volt: "szűz vagy még?" erre a barátnőm (akkor még nem volt az) ráírta hogy "NEM" később anyukája kérdezte erről, és a barátnőm aztmondta, hogy NEM SZŰZ A HOROSZKÓPJA és megkérdeztem tőle hogy egyáltalán tudta e 16évesen hogy mi a SZŰZ és mondta hogy NEM
2010. jún. 16. 14:02
 32/40 A kérdező kommentje:
Egyszerűen olyan szinten van-e téren mint egy 10éves lány... az anyja meg hülyének néz minket, hogy nem szexelünk.. már az anyja mondta neki, hogy ha nem akar tőlem semmit akkor hajon el engem
2010. jún. 16. 14:04
 33/40 anonim ***** válasza:
jó hülye vagy b aszdmeg
2010. jún. 16. 14:08
 34/40 A kérdező kommentje:
De jól néz ki a lány és kedves.. csak a 18-as része katasztrofális :C
2010. jún. 16. 14:19
 35/40 anonim ***** válasza:
A barátnődnek van lyuka, neked viszont nincsen agyad.
2010. jún. 16. 14:21
 36/40 anonim ***** válasza:
félsz elhagyni, mert azt hiszed nem tudsz összeszedni egy hasonlóan szép csajt
2010. jún. 16. 14:27
 37/40 anonim ***** válasza:

még haggyátok..

először nézz utánna h mit hogyan kell..aztán cselekedj.

2010. jún. 16. 16:25
 38/40 anonim ***** válasza:
91%
Jaja, vannak ilyen fura tárgyak, úgynevezett könyv. Kimondhatatlanul hasznos találmány!
2010. jún. 16. 16:27
 39/40 anonim ***** válasza:
bocsi,de egy szellemileg visszamaradott lány is lehet gyönyörű.sztem ő az aki egy nagyon későn érő típus.ha szereted ne hagyd el,inkább vidd szexológushoz,ha meg nem szeret akk legyen vége.feles egymást itt húzni sztem
2010. jún. 16. 22:25
 40/40 anonim ***** válasza:
Nem a szeretet miatt van vele, hanem mert jó a csaj, és parázik a kérdező, hogy többet nem fog ilyen jó csajt összeszedni... úgyhogy ezért baszakodik már egy éve a frigid, szellemi fogyatékos pinával. Aztán kiderül, hogy 6 éves szinten van, se kedve, se érzékisége a szexhez, olyan mint egy darab fa. MUHAHAHAHA JÓL RÁBASZTÁL, KÉRDEZŐ. Kifogtál egy nyomorék fapinát.
2010. szept. 3. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!