Lehetséges hogy a barátnőmnek "nincs lyuka"?

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
én ezt nem hiszem el!! Lapozz fel egy biológia könyvet, vagy neten keressétek meg a női nemi szerveket együtt, aztán barátnődnek adj egy tükröt, és nézegesse meg magát ott alul! Lyuka biztos, hogy van, és azért fáj, mert még szűz, és ott a szűzhártyája.Ellentmondásba keveredtél önmagaddal, ha nincsen lyuka, hova dugná fel azt, amit fáj feldugni XD?

Mielőtt lehülyéznétek a kérdezőt elmesélek valami!Mikor én kicsi voltam nekem nem volt.Vagyis a hüvelyem megvolt, de a nyílásom benőtt!Ugyan úgy mint mikor a fiúknál a figyma lenől, vagyis letapad! 2 hónapos voltam mikor kórházban egy bemetszést csináltak, így van hüvelybemenetem!Lehet hogy a zszóban forgó lánynál is ilyesmi a helyzet!Viszont a kérdezőnek mondom, ha még olyan fiatal hogy a cicije sem nő, akkor ne nagyon akarja keresni még a lyukát.Túl fiatal hozzá.Én néhány évet még várnék vele.És a barátnőd se dugdosson semmit magában, kárt okozhat magának, főleg hogy még nagyon tapasztalatlan!
25/ L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!