Nincs a barátnőmnek lyuka?
Figyelt kérdés
Már többször próbálkoztunk szexelni barátnőmmel, de egyszerűen nem megy bele, és nekem olyan érzés mint ha a nem lenne ott rés, csak nyomnám bele de semmi..
A barátnőmnek meg fáj és hagyná abba az egészet, ilyenkor mi van, mit kell csinálni?
Mind a ketten szüzek vagyunk..
2010. jún. 16. 10:19
21/40 anonim válasza:
11:07es a tökéletes válasz
ja meg persze arra az egész előjátékra be kell vezetni a csajt
nem az hogy ledobod az ágyra és akkor nosza kezdjük a használati utasítás szerint
majd elválik utána akarja e a csaj
22/40 anonim válasza:
azt még kihagytam h a vaginizmus nem olyan betegség mint pl az AIDS. a vaginizmus az agyban dől el mondhatjuk ugy is h a csaj nincs felkészülve. ennyih
23/40 anonim 

válasza:

Kaptál oltásokat rendesen. A test tényleg bölcsebb, mint ti. Megérné odafigyelni rá.
24/40 A kérdező kommentje:
akkor lehet vaginizmusa van, kösz a gyors válaszokat.. és mit lehetne ellene tenni? a lány már elmúlt 20éves és én is
2010. jún. 16. 13:44
25/40 anonim 

válasza:

NE! Elmúltál 20 éves és felteszed azt a kérdést , hogy lehet nincs a barátnőmnek lyuka?
26/40 A kérdező kommentje:
Jó csak vicc e kérdés, vagyis tényleg nem fér bele, de van lyuka, már két ujjam is belemegy.. (csak azért ez a cím, hogy sok válasz érkezzen, és feldobja a napotokat, egy kis humor) de egyszerűen annyira fél a szextől, hogy mindig félbemarad :) és sosem kezdeményez pettingbe, és nekem se csinálja, csak folyton kéri, hogy én csináljam neki..
2010. jún. 16. 13:53
28/40 anonim 

válasza:

hát az már jó ha kéri, csináld is neki amit kér:) biztos még nemrégóta vagytok együtt, majd ez si megváltozik:)
29/40 A kérdező kommentje:
1 éve vagyunk együtt, amikor már szájjal csináltam neki, ő ara nem volt hajlandó, hogy megfogja boxeren keresztül.. most már legalább megfogja, de nem jó, és pl szájjal ha nagy nehezen el is kezdi, de azonnal abbahagyja.. kézzel nem csinálja mert azt mondja hogy NEM TUDJA ÉS MAJD GYAKOROLNI KELL csak nem tudom, hogy gyakorol, mert velem tuti nem :) volt hogy felvettem óvszert meg megbeszéltük, és a végén hozzám se ért hanem falhoz húzódott :S
2010. jún. 16. 13:58
30/40 anonim 

válasza:

hát én kivágnám mint macskát székelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!