Nőgyógyász végez olyan "műtétet" amivel a szűzhártyát át lehet szakítani?
Ne legyél butus!
Ha szeret a párod büszke lesz rá h neked ő az első...ha meg nem szeret nem érdemli meg h vele legyél először..egyáltalán nem vagy ciki...nekem vannak idősebb barátnőim is és egyáltalán nincs okuk szégyenkezni(nem is teszik), büszkék rá hogy szüzek..és ez igy van rendjén..Hová süllyed a világ h valakinek azt kell szégyelnie hogy nem baszik fűvel fával?...
Ez nagyon durva... Sebészkéssel vesztenéd el a szüzességedet, csak hogy hazudhass a pasidnak?
Egy ilyen műtűt kockázatos (tudod, altatásból nem mindenki ébred fel), és nagyon drága, akár 100ezer forint is lehet, de csak ha találsz valami illegális "orvosi műhelyt" ahol elvállalják. De ne haragúdj, te nagyon hülye vagy. A pasiknak ajándék egy nő szüzessége, és mégis mit mondassz majd a gyerekeidnek? Szégyelted hogy szűz vagy és kiműtetted a szűzhűrtyád? Eszeden legyél légszives... Vagy ha ennyire parázol, dobd át az msn- címed és leszek olyan önfeláldozó hogy műtét nélkül megcsinálom neked.
Hello ! Már megint egy hazugság ami szorongást okoz. Nem is értem miért kell ilyeneket kamuzni, ha a barátod annyira szeret úgy fogad el, ahogy vagy és szerintem ennek inkább örűlni kéne, nem pedig szégyennek felfogni.
Ha pedig elmész az orvoshoz aki nem hülye, egyből veszi a lapot és hazaküld. Lehet, hogy még vizitdíjat is kérni fog tőled amiért feltartottad ilyen hülyeségekkel :)
használd az ujjaidat, minek ehhez orvos aki raklap pénzt is elkér érte.
Nekem szüzen is jöhetne egy lány, ha megvan minden más köztünk, ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!