Vissza lehet műttetni a szűzhártyát? Fájdalmas a műtét? :S
Figyelt kérdés
14/L2011. aug. 2. 10:21
2/19 anonim válasza:
18 év alatt szülői belegyezés nélkül nem fognak téged műteni.
4/19 tetro válasza:
mert élvezte a fájdalmat, és újra át akarja élni
5/19 anonim válasza:
Igen, vissza lehet, az arab országokban nagy divat! (aki nem szüzen megy férjhez, azt megölik)
De abba, hogy te 14 évesen, hogy szakítottad át, bele sem merek gondolni
6/19 anonim válasza:
Vissza lehet,de a zsebpénzed nem lesz elég rá,úgyhogy sokat kéne dolgoznod érte.Hogy fáj-e,nos ezt nem tudom,de előbb kellett volna gondolkozni.Mondjuk mielőtt ribi leszel.
7/19 anonim válasza:
Sporttal, tamponnal és egyéb dolgokkal simán elszakadhat.Szóval nem kell ahhoz szex.
8/19 anonim válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak. Viszont mindegy a mi világunkban, hogy mi miatt szakadt el. Szűzesség inkább lelki dolog, ugyanúgy mint a fiúknál. Bizalom meg úgyis elvárt egy kapcsolatban. Ha nem arab pasit akarsz, minek a műtét? :) Örülj, hogy túlvagy rajta.
9/19 A kérdező kommentje:
még nem vesztettem el....csak el akarom:$
köszykeh az ÉRTELMES válaszokat<3
2011. aug. 2. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!