Vissza lehet műttetni a szűzhártyát? Fájdalmas a műtét? :S
Figyelt kérdés
14/L2011. aug. 2. 10:21
11/19 anonim válasza:
Szerintem 14 évesen még maradj inkább szűz, ha egy mód van rá...
12/19 anonim válasza:
azért akarod visszaműttetni hogy anyud ne tudja meg hogy elvesztetted vagy mi?-.- ez nagyon szánalmas. amúgy gondolom suliba sportolsz akkor lehet h már akkor elszakadt. 14/L
14/19 anonim válasza:
ha ujjaztak, akkor is kiszakadhatott. vagy ha magadat ujjaztad. de elég nagy r*banc leszel 14 éves létedre, ha elakarod veszíteni, és visszaműtettni.
15/19 zakkant válasza:
Mért kell vissza mütteni?!nagyon nem vágom!
16/19 anonim válasza:
Ha már azon jár az eszed, hogy visszaműttesd a szűzhártyád, akkor mi a fenének akarsz szexelni?
17/19 anonim válasza:
a kinaiak és japánok vissza tudják már, vmi olyat olvastam, hogy már volt ilyen. és mi értelme lenne? ha már egyszer megdugtak, tudni fogod hogy nem vagy szűz. fölös műttetni
18/19 nikica2011 válasza:
nem tudom hogy szakadt el, de 14 évesen nemi kapcsolat az gáz..... tudom.....de szerintem ezzel n probalkozz.
19/19 anonim válasza:
Szövetből egy darabot varrótűvel rá kell varrni kívülről! Biztos megoldás! Henkel minőség!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!