Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Le szeretnék feküdni a barátom...

Le szeretnék feküdni a barátommal, de még szűz vagyok. Mire figyeljek oda?

Figyelt kérdés

Jóideje együtt vagyook a barátommal és le szeretnék vele feküdni. Még szűz vagyok szóval nem tudom mi is a teendő mikor oda kerül a sor.

Mennyire fog fájni? És milyen érzés lesz?

Kicsit félek, mondjuk várom is.

Mit tegyek hogy ne égjek be, ha mondjuk fáj és ezt nem akarom neki elmondnai??

2008. okt. 29. 23:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha még nem tudattad a pároddal, akkor mondd el neki, hogy szűz vagy. Akkor jobban oda fog figyelni az előjátékra. Lazítsd el magad, figyelj a párod apró csókjaira, érintésére, add át magad az érzékeidnek.

Ha eléggé benedvesedtél, akkor a párod először csak lassan mozogjon benned. Ha nagyon fáj (de ez nem törvényszerű), akkor egy kicsit fordítsatok több időt még az ölelésekre, puszikra, csókokra.

De egyáltalán nem biztos, hogy fájni fog, főleg, ha ellazulsz kellőképpen. Szex közben nincs olyan, hogy ciki, főleg ha szeretitek egymást. Nyugodtan és bátran mondd ki, mit szeretnél és hogyan. Nem ciki egyáltalán, ne aggódj :)

A legfontosabb: védekezzetek! :)

2008. okt. 29. 23:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj szerintem ne aggódj ezen ennyit..nyugalom:)

ha jóideje eggyütt vagytok akkor beszéljétek meg ..szerintem ha fájni fog neked ne akard eltitkolni..Nekem az első nagyon fájt ( bár mindenkinek más ) és mi a barátommal elöször nem is mélyedtünk bele..mert annyira fájt hogy abba hagyta..aztán következőleg már jobb volt és ma már nagyon jó:P:DHa teljesen készen állsz rá , és ugyérzed hogy a barátod megfeleő partner erre akkor nyugalom , majd jön magától:)

2008. okt. 29. 23:38
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
A védekezésre!!!
2008. okt. 30. 08:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A védekezésre figyeljetek. Egyáltalán nem biztos, hogy valamennyire is fájni fog. Nem biztos, hogy olyan eget verően jó érzés lesz, ha nem is fog fájni, lehet, hogy érezni se nagyon fogod...:P Vagy olyan kellemes lesz.

Nem fogsz beégni. És ha tényleg fájni fog, akkor látni fogja az eltorzult arcodat.

Hja, és hosszú előjáték.

2008. okt. 30. 12:13
 5/9 anonim válasza:
100%

mindenképpen legyen előtte petting! ugyanis petting közben nő az intimítás, ellazul a hüvelyizmod és nedvesedsz. ha nem vagy benne biztos h a barát tudja h mit kell csinálnia akkor legyél te felül. így a te kezedben van az irányítás. először furcsa lesz. ha a barátod van felül, akkor kérd meg h lassan csinálja. a behatolás ne hirtelen történken hanem szép lassan menjen beléd. amikor teljessen bent van, akkor várjatok egy picit hogy hozzá tágulj. akár percekig is. majd amikor úgy érzitek akkor lassan kezdjen el benned mozogni. ha nagyon fáj, akkor nem kell elkeseredni. majd szép lassan hozzátágulsz.

és no para! :) sok sikert!

2008. okt. 30. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
mindent mondj el a legapróbb részletekig. nem fogsz beégni, max ő, ha nem fiygel oda rád eléggé! sok sikert!
2008. okt. 30. 13:28
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! nagyon rendesek vagytok!! :)
2008. okt. 30. 19:22
 8/9 anonim válasza:
100%
Mond el neki, hogy szűz vagy és ha nagyon szeret vigyázni fog rád és óvatos lesz !! Én nagyon figyeltem az elsőnél a barátnőmnél, odafigyeltem rá próbáltam fájdalom mentesen és hogy mindkettőnknek jó legyen !! Igazából nekünk kell figyelni,hogy ne okozunk fájdalmat, de az őszinteség a legfontosabb !!Ha már ott jártok és fáj ne titkold el mond neki nyugotan, mert annál rosszabb lesz !! Légy őszinte kb ennyi amit mondthatok !!:)
2008. okt. 30. 21:38
 9/9 anonim válasza:

Hidd el, ha oda kerül a sor, tudni fogod, hogy mit kell tenned. Csak lazulj el és engedj a kísértésnek :)

Ha ő finom lesz hozzád és eléggé beindulsz, akkor nem fog fájni! Elsőre lehet, hogy fura lesz, de hidd el, utánna tetszeni fog! :)

Annyit mondja, ha fáj, hogy picit lassabban vagy valami :) Előtte beszéljétek meg :) Sok szerencsét!

2008. nov. 3. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!