Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányoktól kérdezném. Ti...

Lányoktól kérdezném. Ti hányszor torpantatok meg?

Figyelt kérdés

Tegnap egy tökéletes estét töltottem a barátommal,és úgy éreztem, itt az ideje,hogy az övé legyek. Minden jol kezdődött, aztan megijedtem,és mondtam,hogy mégsem akarom. Nálatok hányszor fordult elő ilyensmi,míg végül nem féltetek,hogy megtörténik? :(

17 vagyok, ő 18, nagyon szeretem, és már egy éve vagyunk együtt.

2010. jún. 13. 08:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez azt jelenti, hogy még nem vagy rá kész.

Gondolom szűz vagy. Hát, le a kalappal előtted, a mai világban! :) És a barátodra is büszke lehetsz, hogy 1 évig kitartott melletted szex nélkül! :)

Ha eljön az ideje, akkor nem fogsz aggódni, mert tudod, hogy ő az, akivel először (és talán utoljára) együtt szeretnél lenni.

2010. jún. 13. 08:56
 2/11 anonim ***** válasza:

Az első együttlétnél én is párszor hezitáltam, míg megtörtént. Volt bennem is egy kis félelem, hogy mi van, ha fájni fog...stb. Te is csak akkor feküdj le vele, ha teljesen biztos vagy magadba, és akkor hidd el, hogy nagyon élvezni fogod!!

21/L

2010. jún. 13. 09:24
 3/11 anonim ***** válasza:
12%

Hát tudod, lehet, h le a kalappal előtted, ahogy 08:56 is mondta, meg hogy király srác a pasid, h még mindig kitart melletted szex nélkül is (szerintem csak simán kis tapasztalatlan looser még, pont olyan, mint te :) ), de ha továbbra is jó kapcsolatot akarsz, akkor nem torpansz meg többet. Tudom, hogy képtelen vagy pasi fejjel gondolkozni, de szerintem a barátodnak nagy csalódás volt az az este. Kb. ilyenek vannak a fejében, hogy "Basszus, mit csináljak már, hogy lefeküdjön velem? Álljak fejre és tapsoljak közben?". Ez nagyon frusztráló, pasiként sértő, hogy nem akarsz vele szexelni, hogy annyira nem vágysz rá, hogy a félelmeid legyőzze.

Szóval, az a helyzet, hogy hála ennek az idióta médiának, meg a csajos lapoknak és hasonlóknak, a hozzád hasonló lányok azt hiszik, hogy a szüzesség meg a szex valami naaagy dolog. Nem az. Hiába problémázol rajta többet, mint a NASA egy fellövésen, akkor sem lesz az. A szex csak egy kellemes testmozgás, amit olyannal szoktunk végezni, akit szeretünk, de ez az utóbbi nem feltétel, volt már nekem király egy éjszakásom is.

Úgyhogy szerintem legközelebb ne parázz! Korban rendben vagy, a pasidat szereted, valszeg ő sem csak lefektetni akar. Akkor? Mire vársz még? Ennek most kell megtörténnie, jobb embert, jobb alkalmat nem fogsz találni. És hidd el, ha majd a 3.-4. pasival jössz össze (sajnos az elsők nem szoktak az utolsók lenni, de ne legyen igazam), egy-két héten belül ágyban lesztek; addigra rájössz, h nem kell parázni. :)

2010. jún. 13. 09:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem torpantam meg egyszer sem az első szex előtt,inkább csak próbáltuk magunkat türtőztetni,hogy nehogy túl hamar történjen meg. Amikor már megfelelő időt együtt töltöttünk és nem bírtuk már tovább,akkor szinte megkönnyebbülés volt,hogy odaadhattam magam, mert már a falat kapartuk,annyira kívántuk egymást!

Ha Te nem így érzel,akkor nagyon helyesen tetted, hogy leállítottad az akciót. Úgy lesz csak fantasztikus élmény,ha Te is 100%-ig akarod és hidd el, erre érdemes várni. Értékes lány vagy, amivel valószínűleg a párod is tökéletesen tisztában van!

Sok boldogságot és ne izgulj!

18/L

2010. jún. 13. 11:37
 5/11 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok, tavaly nyáron feküdtem le először a párommal és nem bántam meg, hogy nem kapkodtam el.

Én görcsöltem, hogy mi lesz ha valamit nem jól csinálok vagy épp csalódni fog bennem, meg ilyenek, aztán eljött hozzánk, pezsgőztünk, sokat beszélgettünk és jött magától minden. Tudtam, hogy szeret és én is szeretem őt, így el tudtam engedni magam. Ha úgy érzed hogy felkészültél rá és valóban akarod akkor jusson eszedbe az, hogy szeretitek egymást, nem akarna Neked rosszat a párod és biztosan oda fog figyelni Rád végig. Lazulj el, esetleg egy kis pezsgő ott is belefér, nyugodt körülmények és minden jó lesz:)

2010. jún. 13. 12:21
 6/11 anonim ***** válasza:
A barátnőm rengetegszer torpant meg a félelem miatt . Ha az nem lenne minden sokkal jobb lenne. Jóval több mint 3 éve vagyunk együtt , de mindig fél amikor arra kerül a sor , és beparázik h neki most kibirhatatlanul fájni fog , meg h mivan ha nem lessz jó... de ezek hülyeségek. Tegyétek meg ha szeretitek egymást , s ne kelljen odáig jussatok mint mi... :( Hidd el minél többet gondolkodsz rajta annál jobban elbizonytalanodsz!
2010. jún. 13. 12:55
 7/11 anonim ***** válasza:

Nálunk pont fordítva volt!

Én akartam hamarabb :D

Mi 2 és fél hónap után fekudtünk le egymással és még mindíg együtt vagyunk :D nincs mitől félned egy kicsit fájni fog és vérezni de az ami utána jön nincs ahhoz fogható érzés :D

2010. jún. 13. 14:46
 8/11 anonim ***** válasza:

hát én nekem nem volt ilyenem.

először csak petting volt :) pár alkalomig:)

aztán mikor már ténylegesen akartam...vmi közbe jött...és a következő alkalommal pedig megtörtént:D és nagyon élveztem :)

2010. jún. 13. 17:58
 9/11 anonim ***** válasza:

Mikor eljutottam arra a pontra, hogy akarom, úgy igazán, akkor már semmi sem állhatott utamba. :D Fájt, nem is kicsit, de eszembe nem jutott leállítani a pasimat.

Szerintem, aki megtorpan előtte, az még nincs igazán felkészülve rá!

2010. jún. 14. 06:03
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a (bíztató) válaszokat:)
2010. jún. 14. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!