:(Jogos h szakitani akar?
Sziasztok!
13 éves lány vok,és van barátom.
Elmondtam neki,h mikor még nem jártunk,megerőszakoltak:(
Sajnos ez igaz,nem kamu:(
Jogos h ezért szakitani akar?:(
Senkinek nem mondtam még el,csak neki.
De attól félek,hogy nem volt jó ötlet.:(
Mit gondoltok?Hogy bizonyithatnám be neki,h valóban megerőszakoltak,és én NEM akartam?:(
nemjogos.. van egy barátom (17/F). kiderült, hogy azt a lányt(15), akivel össze szerett volna jönni, az apja megerőszakolta, amikor 12 éves volt.
a lány nemtudott túllépni rajta, és msot nemakar összejönni a fiúval, mert fél, hogyha egyszer oda kerülnek akkor nemtud másra gondolni, csak arra, hogy az apja megerőszakolta. a fiú még nemakart semmit a lánytól, esetleg később szerett volna komolyabb kapcsolatot. megpróbálta ezt elmagyarázni a lánynak, de a lány kidobta:S
szerintem ezt midnenképp beszéld meg a szüleiddel és a barátoddal is. ha nem annyira fafejű, akkor ráfog jönni hogy ezt azért mondod el neki, mert szereted... ha nem jön rá akkor pedig megse érdemel. 17/L
hát..igen:S
a szüleimmel meg kéne beszélni:( de..nem merem:(
a barátommal már megbeszéltem...nincs gond:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!