Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Beleszólás vagy jogos? (többi...

Beleszólás vagy jogos? (többi lent) SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm elég közel került egy fiúhoz. Két hete kielégítette a fiút kézzel, és most meg már az ágyában volt a fiúnak póló nélkül. Részletesen elmondta hogy mi történt, és nagyon féltem. Hogy esetleg a fiú nem tud bírni magával és esetleg lefekszenek egymással. Nem gondolom hogy ez jó ötlet lenne 14 évesen. De nem nagyon akarok beleszólni, meg nem akarom hogy a fiú megtudja hogy részletesen tudom hogy mi történt. Mégis elgondolkodtam rajta hogy szólok a fiúnak hogy vigyázzon a barátnőmre. De akkor kicsit kiadnám a barátnőmet. De nagyon féltem hogy több történik mint amennyi helyes ebben a korban. Most szóljak a fiúnak vagy ne? Kérlek segítsetek sürgős!
2011. ápr. 22. 11:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%

ha a csaj olyan idióta, hogy 14 évesen kiveri valakinek akkor feküdjön is le vele......... nyugi, max teherbe esik vagy elkap valami betegséget :)

amúgy te nem tudsz semmit csinálni max a csajjal beszélni hogy NE HAGYJA.

2011. ápr. 22. 11:36
 2/11 anonim válasza:
100%

Ne szólj bele, max. a barátnődnek.

Neki is vannak gondolom szülei, nekik kellett volna úgy nevelni, hogy 14 évesen még ne ezen járjon az agya (keze:-D).

Mielőtt bárki beszólna, én úgy gondolom, engem jól neveltek, és 18 voltam amikor először lefeküdtem valakivel, vagy egyáltalán ilyen közel kerültem hozzá.

26N

2011. ápr. 22. 11:38
 3/11 A kérdező kommentje:
A barátnőmnek már szóltam, de olyan buta tud lenni ha fiúkról van szó... A srácot ismerem, és elég kanos mindig ahhoz hogy ilyesmit csináljon. De közben mást szeret, és a barátnőm meg azért csinálja ezt, hogy eltántorítsa a másik lánytól, aki csak játszik vele.
2011. ápr. 22. 11:41
 4/11 anonim ***** válasza:
46%

hát nemtom...én is 14 vgayok és már nem szűz..igen most kapni fogom, hogy jézusmári ribi vagyok, meg a mai fiatalak blabla...

Én úgy gondolom, hogy ezt midnenki maga dönti el, hogy lefekszik-e az illetővel, illetve, hogy készen áll-e rá..

Mondd meg a barátnődnek nyugodtan a véleméyned, de ha megtörténik a dolog, akkor ne érzed úgy, hogy elárult gay iylesmi. Az ő élete, ő dönt. Azért védekezzen!

2011. ápr. 22. 11:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem a barátnőm akar lefeküdni a sráccal, hanem a srác kicsit erőszakos, és lehet hogy a barátnőm akarata ellenére tesz ilyesmit. És ezért gondolom hogy szólok neki hogy vigyázzon rá.
2011. ápr. 22. 11:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

áh, ha szólsz a srácnak, akkor már csakazértis csinálja

te nem tudod megállítani...

a max amit tehetnél, hogy elmondod a lány szüleinek, de ha a csaj megtudja, hogy te árultad be, ne nagyon számíts a barátságára

2011. ápr. 22. 12:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne szólj a srácnak. A barátnőddel beszéld meg a dolgokat, ne vele! A többi a barátnőd dolga
2011. ápr. 22. 12:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne szólj senkinek, ha ilyen idióta akkor had csinálja.
2011. ápr. 22. 12:30
 9/11 TheFPSVik válasza:
Szerintem mond meg a bnődnek hogy szóljon a szüleinek vagy akármi!
2011. ápr. 22. 20:42
 10/11 anonim válasza:
És szerinted érdekelné a fiút a te véleményed? Ha a barátnőd kiprovokálja a helyzetet, akkor meg megérdemli, ha ennyi esze van, hogy 14 évesen...
2011. ápr. 23. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!