Beleszólás vagy jogos? (többi lent) SÜRGŐS!
ha a csaj olyan idióta, hogy 14 évesen kiveri valakinek akkor feküdjön is le vele......... nyugi, max teherbe esik vagy elkap valami betegséget :)
amúgy te nem tudsz semmit csinálni max a csajjal beszélni hogy NE HAGYJA.
Ne szólj bele, max. a barátnődnek.
Neki is vannak gondolom szülei, nekik kellett volna úgy nevelni, hogy 14 évesen még ne ezen járjon az agya (keze:-D).
Mielőtt bárki beszólna, én úgy gondolom, engem jól neveltek, és 18 voltam amikor először lefeküdtem valakivel, vagy egyáltalán ilyen közel kerültem hozzá.
26N
hát nemtom...én is 14 vgayok és már nem szűz..igen most kapni fogom, hogy jézusmári ribi vagyok, meg a mai fiatalak blabla...
Én úgy gondolom, hogy ezt midnenki maga dönti el, hogy lefekszik-e az illetővel, illetve, hogy készen áll-e rá..
Mondd meg a barátnődnek nyugodtan a véleméyned, de ha megtörténik a dolog, akkor ne érzed úgy, hogy elárult gay iylesmi. Az ő élete, ő dönt. Azért védekezzen!
áh, ha szólsz a srácnak, akkor már csakazértis csinálja
te nem tudod megállítani...
a max amit tehetnél, hogy elmondod a lány szüleinek, de ha a csaj megtudja, hogy te árultad be, ne nagyon számíts a barátságára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!