Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi idő után feküdjek le a...

Mennyi idő után feküdjek le a barátommal?

Figyelt kérdés
A barátommal lassan 4 hónapja vagyunk együtt. Én szeretnék lefeküdni vele, mert nekem ő nagyon fontos, és kezdem egyre jobban megszeretni... Szerintetek lefeküdjek vele ennyi idő után? Nem túl kevés ez a 4 hónap? Vagy várjak még? Félek hogy megbánom, hogy 4 hónap után "csak úgy" odaadtam magam valakinek, pedig hát nagyon szeretem ezt a fiút, figyelmes, vigyáz rám, egy szóval nekem ő az álom fiú! :)
2010. jún. 7. 19:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mi döntsük el, hogy mikor feküdjetek le?

ESTE!!

2010. jún. 8. 08:27
 12/13 anonim válasza:
dehogy este ,hanem a suliban óra allatXD
2010. jún. 8. 16:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem vagy biztos benne, mert itt kérdezed vadidegenektől meg. Én 3 hónap után éreztem magam készen rá, monjuk nem voltam akkor már szűz. 4 éve együtt vagyok vele.

Addig várj az együttléttel míg nem gondolsz ilyenekre, hogy biztos, jó, hogy most? Akkor mikor már ez nem kérdés, mert tudod, kívánod stb.

2010. aug. 4. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!