Nem bírok üríteni van valami köze ahhoz hogy 2 napja vesztettem el a szüzességem?
tanácstalan vagyok mi a gond
NO KAMU!
ez naaaagyooooon beteeeeeeeeeeeg :D
Eközben finoman kihúzta a szart a kislányból, ami rettenetesen felizgatta mindkettejüket. Panni csiklója hegyesen felállt és majdnem lehúgyozta Peti hasát.. Kéjesen vonaglott és igyekezett visszatartani a pisilést... Mivel a kislány végleg kiszarta magát Peti széthúzta az isteni valagot és többször tövig beletúrt, ujjazta és belülrôl mozgatta benne az ujját. Panni eközben
XXXXDDDDDDDDDDDDDDD
Fizikailag biztos, hogy nincs köze a szüzesség elvesztésének a székrekedéshez. Nem tartom valószínűnek, hogy már rögtön az első alkalommal análszex lett volna... De ha mégis, annak pont ellenkező hatása lenne. Szerintem. :)
A székrekedésnek viszont gyakran lelki okai vannak, elképzelhetőnek tartom, hogy az eset miatt felborult a lelki egyensúlyod, esetleg problémákon rágódsz, stb. és emiatt nem tudsz kakilni.
Megoldás lehet: ha holnap reggel sem sikerül, akkor igyál holnap nagyon sokat, legalább 3-4 litert, és csak zöldséget (krumplit és hüvelyeseket ne) és gyümölcsöt (banánt ne) egyél. Talán még gyorsabb megoldásként ajánlom a Guttalax cseppeket, recept nélkül kapható bármelyik patikában és 6-8 óra alatt segít a "szorult" :) helyzeteden.
Egyébként pedig jobbulást!
Hát figyelj ide, ne hallgass ezekre az éretlen gyökerekre...
Nem hiszem, hogy a kettő között összefüggés lenne, hacsak nem pszichikai, de ez sem valószínű. Legjobb lenne, ha egyszerűen csak annyit mondanál a szüleidnek vagy az orvosnak, hogy székrekedésed van, a másik dolgot szóba sem kell hoznod.
Ha van otthon valami hashajtó vagy szennatea, vegyél be, egyébként a neten is megnézheted, hogy melyek azok az ételek, főleg gyümölcsök, amelyek segítenek ilyenkor.
Igyál narancs- vagy szőlőlét, egyél nyers paradicsomot, stb.
Jobbulást kívánok, és ne félj, ez csak átmeneti állapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!