Nem bírok üríteni van valami köze ahhoz hogy 2 napja vesztettem el a szüzességem?
Figyelt kérdés
tanácstalan vagyok mi a gond
NO KAMU!
2010. jún. 3. 00:39
1/29 A kérdező kommentje:
nagyon vicces!
2010. jún. 3. 00:41
2/29 anonim válasza:
igen, lehet ilyen... mindjárt linkelek egy történetet, ami feloldja belőled ezt a lelki görcsöt. Télleg! Más szemléletet ad! Nem poénból fogom ide tenni!
3/29 A kérdező kommentje:
komolyan tettem fel a kérdést! van valami köze neki ahhoz hogy nem bírok kakálni?
2010. jún. 3. 00:42
4/29 anonim válasza:
Lehet hogy te komolyan tetted fel a kérdést, de ezen csak "humoros" eszközzel lehet segíteni!
5/29 anonim válasza:
hmm...milyen típus? m1 grandet és még pár típust csak akkor lehet üríteni ha kilőtted az összes skullot. Ha nem ilyen típusod van akkor szerintem óvatosan szed szét.
6/29 anonim válasza:
áh én ezt nem olvasom el xD pedig jól kezdődik :D
7/29 A kérdező kommentje:
humor kérdés? mikor ekkora problémám van?
nem autóval vesztettem el hanem a párommal szexeltem ... erről ennyit köszönöm a semmit
2010. jún. 3. 00:46
8/29 anonim válasza:
kakilni nem tudsz vagy pisilni? a kaki nem para, 2 nap nem gáz, de ha pisi, akkor hogy-hogy nem durrantál még szét?
9/29 A kérdező kommentje:
kakálni nem bírok és az a baj hogy nagyon kellene érzem itt a vége.. és egyszerűen nem megy ma is ültem vagy 4 órát a wcn XD:(
2010. jún. 3. 00:50
10/29 anonim válasza:
ja és itt ülsz a gép előtt, ahelyett, hogy elmennél az ügyeletre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!