Hány éves kortól gáz szűznek lenni lányok esetében?
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 20:25
21/41 anonim válasza:
25 fölött gáz szerintem meg nem is hiszem h normális. a szex az élet velejárója nem kell a szüzességet ANNYIRA túlreagálni h 25 éves korunkig minden lehetőséget elhalasztunk... addig kell kihasználni a szabadságot szerintem. de 18 év alatt se nagyon tenném bár mindenki azt csinál amit akar. 15/L
22/41 anonim válasza:
elözö 15/l es :D nem akarod azt csinálni amit talán én akarnák? 16/szűz/f
23/41 anonim válasza:
15 l vok szal mit nem akarok?:D
24/41 anonim válasza:
hát ki tudja lehet te vagy nekem a nagy ő akkor de xD de am nem:D
25/41 anonim válasza:
Én is azt akartam írni, hogy 25 felett gáz, de aztán belegondoltam, hogy vannak, akik mély meggyőződésből (akár önnön elhatározás, akár hit...)maradnak szüzek addig, míg elérkezettnek látják az időt. Szerintem ez becsülendő. Ennek is megvannak a határai, persze, de nem ez volt a kérdés...:)
Szóval osztom azt, hogy nincs határ, mennyitől gáz szűznek lenni.
26/41 anonim válasza:
Én inkább azt kérdezném te hány éves vagy, hogy ilyen ostoba kérdést teszel fel... Nos? xD
27/41 anonim válasza:
Megkérdeztem Babi nénit a szomszédból és azt mondta hogy csak és kizárólag 69 év 8 hónap 15 nap 6 óra és 45perc után vesztheted el
28/41 anonim válasza:
06-02 20:56
Akkorra már úgyse derül ki, elbomlik a szűzhártya is. :D
29/41 anonim válasza:
Itt inkább az a kérdés, hogy hány hetes/hónapos a kapcsolat ahhol felmerül ez a kérdés?! Kevesebbért oda ne add ;p Akik elszaladnak a kihívástól azok tuti nem férfiak. Vagy éppen pont a "tipikus" fajták ;p Ha vallási okokból vagy még szűz akkor ne törjön meg a hited. Senki sem ér annyit.
30/41 anonim válasza:
A szüzesség sem és annak hiánya sem presztizs vagy etikai kérdés. Egyiknek sincs semmilyen magábavaló értéke.
Szerelem kérdése. Ha van szerelmed, akit kivánsz, akkor ne habozz. Ha nincs, akkor várd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!