Hány éves kortól gáz szűznek lenni lányok esetében?
bocsi.
nem olvastam az el az előttem lávőket.
KB 25 év után ciki egy kicsit, de ott van Susan Boyle is.
az meg van vagy 50 éves oszt szűz.
szerintem évről évre lejjebb csúszik az a bizonyos "mérce".. ha a baráti, haveri vagy az ismeretségi körömön végig nézek, nem sok olyan lányt tudnék mondani, aki azért feküdt le a barátjával, mert mind a ketten fülig szerelmesek voltak egymásba, és mind kettőjük életében fordulópontot jelentett volna a dolog.
ma a lányok többsége szerintem úgy van vele, hogy "megujjazták barátnőm.. hm keresek valakit, nehogy lemaradjak, az ciki. / hm, meg volt az ujjazás, tök uncsi, a barátnőmet már kiny..ták, lesz..ta a pasiját, hm nekem is kéne már valakit. / hm meg volt, hopp már alig van barátnőm, aki még szűz, te jó ég, beszerzek valakit.."
szoval.. véleményem szerint az sokkal nagyobb gáz, ha azért lefekszel valakivel, h. elmondhasd túl vagy rajta.. :) nem korfüggő, hanem szerelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!