Megengedjem neki, hogy elvegye a szüzességem?
Sziasztok!
Egy 14 éves lány vagyok, külföldön élek apámmal már egy éve. Van egy barátom, 5 hónapja járunk. Nagyon szeretem (ebben biztos vagyok, életemben most először érzek ilyet, pedig több barátom is volt már) és ő is szeret. 15 és fél éves, már nem szűz. Többször felvetette már a témát, de én mindig azt mondtam, hogy még várjunk vele. De most úgy érzem, odaadnám neki a szüzességem. Nem lenne ez túl korai?
És még valami: kicsit félek a nagymamájától (elég viccesen hangzik, de tényleg), igaz nem ismerem, de ott lakik a suli környékén és a barátom ott szeretné elvenni a szüzességem ... Semmi kifogásom nincsen, de a nagymama... :S
14/L ... a nővérem gépéről
Én az írásodból azt szűrtem le,hogy korai,mégpedig azért,mert úgy fogalmaztad meg,hogy "el akarja venni a szüzességemet" ill. "megengedjem- e" , ha valóban felkészült lennél,akkor inkább "odaajándékoznád" a szüzességedet...remélem érted,hogy mire gondolok. Szóval nagyon úgy tűnik nekem,hogy ez csak róla szól. Azt elhiszem,hogy szereted,de szerintem még nem vagy készen rá teljesen, amit a bizonytalanságod jól mutat. Ezen kívül ha majd 100%-os leszel a dologban,akkor tudni fogod,hogy mit kell tenned. Különben sem kell megtervezni előre semmit (pózok meg ilyesmi) csak a védekezést! Ha pedig tényleg olyan nagy a szerelem,akkor tudtok várni még pár hónapot,addig meg azt javaslom,hogy ismerkedjetek egymás testével (petting).
Hajrá!
18/L
lol @ etc
Where do you live? :O
Ha igazán szeret és te is őt akkor hajrá!
De ha nagy a kor különbség akkor várj mert lehet csak arra hajt.
Még fiatal vagy várj!
ha szereted tedd meg :)
en is 14-15 evesen jartam "eletem nagy szerelmevel" s utana megbantam hogy nem vele volt az elso... mivel mindenki csak azt hajtotta hogy tul korai, meg ugyis vege lesz ...stb... most meg banom mint a kutya, hogy nem vele volt....
szal h biztos vagy benne hogy szerelmes vagy bele.. s
nem csak affele kamasz fellangolas.. es an van benned vagy a fiu irant, akkor hajra :) de vedekezni ne felejtsetek el..:))
az lesz a gáz hogy a pasi kitalálta, ohgy nem szűz de amikor ottlesztek semmi tudás nékül...
legaláb ovszer dobozában lévő használati utasítást olvasátok ell hogyankell felhuzni mert a végén a karjára fogja felhúzni...
nagymama miért gond ? 1. nemhall, gondolom míg bemegy a szobába akkor már 5x elmész.. 2.ha nemis lesz ott
DE ha rátok nyit elég ciki lesz főleg felhívja a szüleidett
motel 3000ft/nap kitudtok bérelni csak gyűjtsetek pénzt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!