Csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy akkor jön meg a mensim mikor el akarom veszteni a szüzességem?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom hihetetlen... Végre úgy érzem hosszú idő után hogy most megtörtének és hát persze hogy megjön ...méghozzá egy héttel előbb...fúú olyan ideges lettem hihetetlen xD
Viszont lenne még egy kérdésem hogy higyan szerezhetnék neki mégis örömet?? Az oké hogy mondjuk orálisan de tudnátok tanácsot adni hogy mit hogyan csináljak mert félek hogy mondjuk fogazni fogok és nem akarom hogy fájjon neki! :)
2010. máj. 30. 09:40
11/15 A kérdező kommentje:
de természetesen aktuális később is csak most nekem is nagyon kedvem lett volna hozzá :)
2010. máj. 30. 19:53
12/15 anonim válasza:
Nem!
Én is így vagyok és ráadásul távkapcsolat:S
13/15 anonim válasza:
nemgáz ha épp megjött, gumit fel, és még jobban is fogod élvezni (tényleg)
+- egy kis vér már nemszámít
14/15 anonim válasza:
urammisstteen velem is mindig ezvolt !! xd akárhányx ottvolt a legjobb alakalom hogy na most akció van akkor persez hogy megvolt.. na így utólag visszagondolva nem is bánom már
15/15 anonim válasza:
Engem és a párom sem zavarja ha akkor nyalom ki vagy akkor közösülök vele.Ez természetes dolog a vérzés én meg nem vagyok finnyás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!