Szerintetek gáz h 13 évesen még nem smároltam? :S
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 15:13
41/66 anonim válasza:
42/66 anonim válasza:
akk csókolózol ha még nem érzed a másik nyelvét a szádba csak monyguk egymás száját puszilgatjátok ajakkal harabdáljátok egym ajkait...megnyalod a száját...:D
smárolsz ha már a nyelvek is szerepet játszanak benne...:D
14/L aki nemrég esett át az első csókon.és smároláson:)
Ráérsz!;)
43/66 anonim válasza:
NEM!!
én 15,5 voltam/vagyok az elsőnél...
44/66 anonim válasza:
én 17 évesen smároltam egy falusi muriba egy bányászati engedéllyel. MEgkérdezte mennyi az idő aztán lesmárolt az eddára.. na akkor túrtam bele a gödörbe nagyon.
45/66 anonim válasza:
15,5 vagyok még rendes csajom se volt.
smárolhattam volna anyiszor mint a szemét,de nem tettem,mert elég válogatos vagyok.
Nem sietek vele.Amikor jön,jön.
46/66 anonim válasza:
Nagyon gáz, és halálbüntetés jár érte sajnos.
Én is így veszítettem el a két kislányom, mert titokban csókolóztak 14 évesen, és halálra ítélték őket.
47/66 A kérdező kommentje:
~idiota-.-"
2010. jún. 5. 08:41
49/66 A kérdező kommentje:
x"D
2010. jún. 5. 09:00
50/66 anonim válasza:
ÖÖÖHHHHH te nem vagy komplett /nem gáz amugy/:/
amugy velem smárolhatsz
99/FASZICSAJ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!