És senki sem panaszkodott eddig, szóval ne izgulj ezen, majd ha eljön az ideje, ledughatod a nyelved valaki torkán... pfujjj :S
2010. máj. 27. 15:28
12/66 anonim válasza:
Sztem akkor gáz ha körülötted már mindenki smárolt :$
Én pl.:12 évesen smároltam (KK)De nyugi van időd csak azér ne smárolj mert ciki hogy addig még nem tetted,várd meg a megfelelő fiúval a megfelelő alkalmat ;)
2010. máj. 27. 15:30
13/66 anonim válasza:
Jaj menjetek a francba -.- Egyáltalán nem gáz. Ezt nem parancsra lehet megmondani. Én 14 vagyok és még én sem smároltam. De nem is akarok addig, ameddig nem jön valaki, aki megérdemli. Nem leszek bioszexuális, azaz fűvel-fával... Inkább türelmesen várok, és ha megérik a gyümölcs, élvezem minden egyes percét... Nem kell erőltetned, majd jön, ha jön :) Addig csak várjál, és sokkal édesebb lesz az a csók, mintha bármikor is csak azért csókolóznál, mert "gáááz", hogy még nem csináltad...
2010. máj. 27. 15:32
14/66 anonim válasza:
Türelmes vagyok ilyen kérdésekben, de mostmár tényleg kivan a f*szom!!!! :@ NEM, NEM CIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még 15 évesen se lenne ciki. Sőt, ismerek olyat is, aki már 16 éves, és még nem csókolózott!!!
2010. máj. 27. 15:35
15/66 A kérdező kommentje:
kösziike a válaszokat:D
2010. máj. 27. 15:38
16/66 anonim válasza:
Hát nemtom az osztályomba senki nem smárolt még én 11 évesen smároltam elöször és jóvolt szal sztem nem az
14/l
2010. máj. 27. 15:40
17/66 anonim válasza:
Én se 13/F de sztem nem ciki majd eljön az ideje, különben se akarok senkivel se smacizni csak azért mert még nme volt meg szal :NEM CIKI!!!!!!
2010. máj. 27. 16:17
18/66 anonim válasza:
Te milyen gáz vagy uhhh ... Wáh-WÁH-wáH Én már az ikertesómmal smároltam anyumban...
2010. máj. 27. 16:18
19/66 anonim válasza:
Pffff ez hülye már bocsi de télleg:D
Miért lenne gáz???Én ennyi idősen azt se tudtam hogy is van a csók és elősször 18 évesen volt nekem na és???:D Most 19 vagyok de csóknál több nem volt de nem is bánom mert remélem hogy majd megtalálom az igazit és akkor vele legyen minden elősször ja és fiú vagyok.
2010. máj. 27. 16:26
20/66 anonim válasza:
dehogy gáz. én 14 vagyok, és még barátom se volt.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!