Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem kíván, vagy ez csak...

Nem kíván, vagy ez csak természetes félelem nála?

Figyelt kérdés
9 hónapja vagyok együtt a barátommal, most pénteken találkozunk. Szeretnék vele lefeküdni, de azt mondta, szerinte ez még korai. Már volt köztünk petting is, háromszor, és akkor is majdnem megtörtént a dolog. Azt mondja, azért nem szeretné még, mert fél, hogy megbánnám. Most akkor ezek csak kifogások? Fél? Vagy ezt miért csinálhatja?
2010. máj. 24. 11:57
 1/7 anonim válasza:
kort pls
2010. máj. 24. 11:57
 2/7 A kérdező kommentje:

17/L

16/F

=D

2010. máj. 24. 12:03
 3/7 anonim válasza:
100%
Azért mondja mert szeret téged és nem a szexre pályázik..és fél attol ha te lefekszel vele megbánnád és elveszítene téged:)
2010. máj. 24. 12:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Hmm, pedig erről sokat beszélgettünk már...Hogy nem fogom megbánni, és szerintem még talán jobban össze is hozna minket. Viszont azt sem akarom, hogy csak a szexről szóljon a kapcsolatunk.
2010. máj. 24. 12:07
 5/7 anonim ***** válasza:
nemfog arrol szolni
2010. máj. 24. 12:15
 6/7 anonim ***** válasza:

hmm...

az a 3 pettin az nem sok..

az idö alatt nem lehet megismerni h mi jó a másiknak stb stb

a 3 az nagyon kevéés

honapok kellenek amig öszeszoktok (már mint honapokig petting.)várj még.

oké hogy akarod de még nem ismeritek egymás testét..

2010. máj. 24. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igen is kíwán téged!! De lehet,hogy még szűz és fél,hogy beég nálad.. :S
2010. máj. 29. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!