Ujjal vagy tamponnal vagy "bármivel" át lehet szakítani vagy csak behatolás alkalmával? Olyan lehet, hogy félig szakadt át? Akkor szűznek számít a lány, ha ugyan átszakadt a szűzhártyája, de nem szeretkezés közben? Kicsit hülyén hangzik, de remélem kb lehet érteni h gondoltam...
2008. okt. 18. 19:56
1/8 anonim válasza:
Legalább ötvenszer olvastam már itt ezt a kérdést.
És te is legalább 30 idézetet kaptál, mikor feladtad.
Már ne haragudj: olvass itt egy kicsit.
Olyan részletesen ki lett tárgyalva, hogy egy szót nem lehet hozzátenni már.
2008. okt. 18. 20:07
2/8 anonim válasza:
Te jó ég remélem nem probálkoztál ilyesmivel, ez nagy butaság lenne. A szűzeség elvesztése fontos dolog az ember életében, én legalábbis így gondolom. Nem kellemes de ha jó a partnered nem fog fájni, használhatok sikosítot is úgy még jobb.
2008. okt. 18. 20:12
3/8 A kérdező kommentje:
"kedves vagy" kb hatezer kérdés van "itt" nem biztos, hogy van időm keresgélni. Ha te találtál vmit akkor meg ne okoskodj, hanem másold be a linket.
köszöntem.
2008. okt. 18. 20:12
4/8 anonim válasza:
hát..sztem fájdalmasabb ha magadnak megpróbálod vmivel átszakítani :S én szűz vok még, de inkább a barátommal, az sztem kevésbé lesz fájdalmas úgy, mintha magamnak direktből:)
2008. okt. 18. 20:25
5/8 A kérdező kommentje:
Nem direktből!!!:D:D jajj, nem. dehogyis. xD csak az h a tampon átszakíthatja és ha átszakítja akkor már nem számít szűznek az egyén?
:D
2008. okt. 18. 20:36
6/8 anonim válasza:
Átszakadhat akár tampontól is (félig is), de attól még szűz maradsz. Akkor nem vagy szűz, ha fiúval voltál, azaz a péniszével beléd hatolt.
Az meg hülyeség, amit előttem írtak, hogy ha jól csinálja a fiú, akkor nem fáj. Ez nem attól függ. De ha fáj, akkor sem vészes.
2008. okt. 18. 21:07
7/8 anonim válasza:
Ha tampontól is szakad át, attól még szűz maradsz. Csak akkor nem vagy már szűz, ha egy fiú a péniszével hatol beléd. A szűzhártya átszakadhat sportolás közben is, ha jól tudom, de attól még szűz maradsz. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!